![]() |
Mazda 6
10 Attachment(s)
Salutari va prezit mazda mea 6 din 2003 motor 1.8 DOHC 16v 120cp cumparata din germania de la autohaus...masina e o bijuterie pentru mine m-am indragostit de ea la prima vedere m-a prins culoarea formele destul de sportive pentru o masina de familie si faptul ca e rar pe la noi, se conduce excelent motorul e jucaus sunspensia e rigida,sta foarte bine pe drum si in curbe parca da impresia de o masina sport nu de familie...De cand e la mine i-am pus folii autorizate pe toate geamurile instalatie xenon am duso la polish si cateva lucruri marunte cum ar fi antena scurta stergator spate tip lama si am schimbat pozitiile si becurile interioare cu leduri albe, pe viitor as vrea sa o cobor un pic ca mi se pare cam inalta sa ii pun bara de rigidizare in fata ar merge si jante noi dar din pacate nu imi permite atatea buzunaru:???:
|
Re: Mazda 6
7 Attachment(s)
:arrow:
|
S-o stapanesti sanatos,foarte frumoasa masina;)Nu iti da erori in bord de la becurile schimbate in interior?
|
Mersi:-) nu imi da eroare nici pentru becurile interiorare"cele din usile fata si cele 4 din pavilion " si nici pentru xenon.
|
salut am si eu o mazda 6 luata de curand si spune-mi si mie te rog de H au becurile pe faza scurta si faza lunga .ms
|
Sal sa o stapanesti sanatos;) Are H1 atat pe faza scurta cat si pe lunga.
|
ms frumos
|
Foarta frumoasa masina ta. Imi place ca ai grija de ea, cel putin din poze se vede ca e ingrijita.
Succes in continuare si astept cu nerabdare urmatoarele modificari. |
sal am si eu o intrebare ,are ceva daca in loc de ulei 5w30 i bag 5w40? ms frumos
|
Frizz, mersi incerc sa am grija de ea cat pot de mult,modificari nu am mai facut in afara de semnalizatoarele laterale,le-am dat jos si le-am vopsit rosii sa mearga cu culoarea masinii nu imi placeau albe ca sareau in ochi cand ma uitam din lateral la masina acuma parca is mascate,urmatorul lucru poate o sa fie xenon si pe faza lunga:-) Manchester din pacate la asa ceva nu ma pricep nu stiu ce sa iti zic in legatura cu uleiu,cel mai bine ar fi daca ai intreba un mecanic bun in care ai incredere.
|
ok ms frumos am sa incerc
|
Salut! Felicitari pentru masina! Te-ai interesat de suspensie sport pentru acest model de Mazda? Eu observ ca nu se gasesc. Sper ca in curand sa achizitionez o asemenea masina, de preferat varianta cu motor PSA 136CP.
Spune-mi te rog daca ai intampinat ceva probleme cu ea pana acum. M-ar interesa foarte mult daca bucsele, amortizoarele si tot ce tine de articulatii dau semne de uzura. Mult succes cu masina. Este de vis! Neaparat las-o mai jos! Poti folosi doar arcuri (cu toate ca nu este f indicat) si vei ajunge undeva la 150Euro. |
Salut,mersi:-) Eu am gasit suspensie sport completa, fixa sau reglabila si arcuri sport,in ungaria sau si de la noi se poate da comanda mai este si pe ebay. Probleme cu masina pana acuma nu am avut deloc am schimbat doar bujiile si am facut un schimb de ulei, atuncea s-au uitat la service sub masina si au verificat din mare ce sa putut si mi-au spus ca toate sunt in stare buna,masina are momentan rotunjit 92500km din care 83000 sau facut in Germania si restu in Ro cred ca din cauza asta nu sunt uzuri mari...Sper ca in primavara reusesc sa o cobor putin. Bafta la achizitionare;)
|
1 Attachment(s)
Cam la ce pret ai gasit kit complet de suspensii sport?
Sistemul audio pe care il ai instalat este "BOSE"? Uite o combinatie destul de usor de realizat: -jante 17" -suspensie sport. |
Sa o stapanesti sanatos..
Acu' observ ca esti din Satu Mare,nu ti-am vazut masina pana acum (sper pe viitor) Numai bine:) |
| All times are GMT +2. The time now is 03:04. |
- Copyright 2026 4Tuning