![]() |
Hyundai GT vs. Toyota Celica
Care iese cea mai belea modificata? Eu zic ca GTu are iesi cel mai frumos, urmat foarte aproape de Celica. Rosu i se potriveste la GT, si galben sau albastru la Celica :D Voi ce parere aveti?
|
Re: Hyundai GT vs. Toyota Celica
eu zic ca celica se preteaza mai bine...
ma rog parerea e subiectiva. |
GT-ul. Exact subiectiv.
|
4 Attachment(s)
Eu ca posesor Celica bineinteles ca aleg toyota si pt ca aspect fara performante e ca si femeia frumoasa si proasta. :)
P.S. Cea albastra imi place la disperare |
No doubt, Hyundai GT e super frumoasa. Hac! parerea mea :D.
Hyundai Tiburon GT '06 Doar 18.000 $ :-O Consumption: 19 oras/ 26 autostrada Engine: 2.7L V6, 24 valve, 172 CP @6000 RPM Transmission: 4 speed Automatic 5 speed Manual Tractiune 181 N/m@3800 RPM Capacitate Cilindrica : 2656 cm3 Toyota Celica GT '05 15.990 $ Consumption: 27 / 33 Engine: 1.8L I4, 16 valve, 140 CP @6400 RPM Transmission: 5 speed Manual 4 speed Automatic Tractiune: 125 N/m @4200 RPM Capacitate Cilindrica: 1794 cm3 |
Totusi comparatia ta nu e corecta!!!!!! De ce nu ai pus Celica Gts de 1.8 de 180 cai. costa 22.000 usd. Era mai corect cu varianta asta. Sau mai bine , cea de 192 de cai.
|
Eu defapt am comparat masinile din punctul de vedere al frumusetii si nu al performantelor. :D
PEACE!:rockon: |
Dar atunci de ce ai scris si performantele?
|
Doar sa va arat ce poate face. Nu pentru a va arata cat de naspa e una sau alta :D.
P . E :peace: . A . C . E |
Eu unul consider hyundai aproape ,daca nu, cea mai jalnica masina asiatica. Parere personala doar! :D Cat despre forme, este doar o masina cu elemente al mai multor masini, un soi de turnul babel.
|
daca compari Celica GTS cu ce Hyundai vrei tu o sa scoata untu din el ....gandeste-te ca la un motor de 1.8 scote 192 de cai pe cand amaratii aia abia au scos 170 din motoru de 2.7 v6...Nu ti se pare ca sunt cam incepatori in ale motoarelor???
|
CELICA! imi place mai mult...dar cu un kit orice masina poate deveni interesanta...
|
Hyundai Coupe este o masina frumoasa si atat...motorul nu este foarte performant si nu are mare potential de tuning...nu poti sa faci foarte multe sub capota...pe cand la celica din cate stiu este mai tunabila...
aleg celica ptr ca imi place mult mai mult si exteriorul si interiorul! |
amandoua merg tunate.dar prefer celica...:rolleyes2
|
2 Attachment(s)
Prefer CELICA, iese mai frumoasa cu un styling finut :arrow:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:54. |
- Copyright 2026 4Tuning