![]() |
Machete in lucru - kagula_89
5 Attachment(s)
salutare: am si eu un mustang gt ,un skyline nismo si un mini cooper la scara 1:24 si m-am apucat sa tunez mustangul ,asta e deocamdata: e stock ,e demontat ,vreau sa-i pun imitati de jenti asanti sau konig(poza) ,vreau sa ii fac capota +plafon+capota portbagajului neagra , vreau sai pun xenoane ,si interior in doua culori imbracat in mocheta si fibra textila
P.S.scuzati calitatea deplorabila |
re: Machete in lucru -kagula_89
1 Attachment(s)
deci am inceput dezmontarea: iam dat jos grila fata ,lentilele de la farurile din fata ,usile si geamurile (pe cel maire din spate l-am crapat si trebuie sa-l reconstruiesc ,dar nustiu cum) si am inceput sa slefuiesc vopseaua de poe plafon ca sa o vopesesc neagra
P.S> : chestie argintie e banda izolatoare ca sa nu zgarii si celalte componente( aripi ,rame ale usilor) |
Bine ai venit si asteptam sa vedem cum o sa iasa macheta ! :) succes !
|
Quote:
P.S. nu stiti de unde sa iau jante? |
...dar instalatia electrica nu te va mai astepta mult...hotaraste-te.
|
Re: Machete in lucru -kagula_89
azi mi-am mai cumparat materiale ,poxilina ,chit ,shmirghel si banda de mascat...dar inca nu am gasit dremel
|
5 Attachment(s)
new pics....maine primesc o macheta donatoare ,jante ,sistem audio....
deocamdata am jantele astea :cu spinnere si fara sipnnere si update la interior.....dupa o vopsire nereusita,am facut sound-ul din poxilina (in loc de fibra de sticla) LE: a da....i-am pus bord de skyiline GT-R ,dar nu e in poze |
sa faci pozele la lumina naturala...ca si eu camera vga si se vad mai bine la lumina deafara...
|
ok....acum am prmit masina donatoare ,are niste jante superbe ,si si elemente de sound.....incep sa ma gandesc sa transform mustangul in drag car si un mini in demo car
|
3 Attachment(s)
poze cu masina donatoare ,scuze pentru calitate
|
Nu vor fi prea mari jantele de pe hummer sa le pui pe mustang ?
|
sunt umpic mai mari decat originalele dar acuma sa iti zic parte cu adevarat socanta ,hummeru e la scara 1:43
|
4 Attachment(s)
nu-i pot da edit la postul anterior
cam asa arata cu jantele de hummer ,si cu interorul vopsit alb ce credeti? il las alb simplu sau il fac in 2 culori (scuzati editarea dar nu se deschidea PS-u) |
Quote:
|
ok...tocmai am terminat de mascat portiunile ce nu vor fi acoperite cu negru
P.S.: asta nu este o jucarie ,este o macheta...pasiune si arta! |
| All times are GMT +2. The time now is 09:32. |
- Copyright 2026 4Tuning