![]() |
Doresc DVD auto
salut! m-ar interesa un dvd auto cu ecran retractabil... as prefera pioneer... daca nu pioneer, macar de firma (alpine, kenwood, clarion...) daca nici de firma nu se gaseste... atunci foarte ieftin :-)
astept oferte. multumesc ps: pret foarte bun... prefer produsele la negru ;) ieftine si bune |
Re: Doresc DVD auto
vezi ca vindea ar99bmw asa ceva
|
ok. o sa verific. topicul ramane in continuare deschis :-)
|
am eu un Alpine CVA 1004R impreuna cu DVE 5207 la 900 euro ;) daca vrei adauga-ma pe mess si vb
|
3 Attachment(s)
ce zici de asa ceva?e nou in cutie
SONY XVM-H65 Monitor LCD TFT de 6,5 inch Ecran TFT de rezoluţie înaltă de 6,5 inch Adăugaţi un DVD player, un PS sau al doilea monitor Intrare Audio/Video (RCA);2 x Ieşire audio/video (RCA);1 x RM-X122 inclus Conectori pt. căşti;1 x Sony MV-101 DVD-player Single slot DVD Video / DVD-R / CD-R / CD-RW MP3 Playback capability Mounting position: Vertical/Horizontal Remote Control Product Description In-car DVD player. Can be mounted out of site and operated via infra red remote commander. Plays DVD, CD and MP3 discs. accesorii suport monitor SONY gm-65ds toate la pretul de 400 euro neg... relatii la 0744883754 [email protected] |
multumesc pt. ambele oferte. m-ar interesa insa ori ceva cu ecran retractabil, ori doar player-ul - gen cum are @razak.
si la pret "negru"... ma refer la... pret ... 'negru' :-P sa vedem ce apare. uite eu de ex. in constanta va ofer un dvd cu ecran retractabil kenwood + magazia de dvd-uri aferenta la doar 800eur.. nu le iau ca nu as da suma asta, deci.. concluziile le trageti voi. ps> pun link-uri cu produsele kenwood de care vorbeam; cine e interesat, sa ma contacteze si ii dau un numar de tel. si id de mess ale baiatului care le vinde ;) head-unit: http://www.audiovision-shop.de/Preis.../kvt725dvd.htm pt magazia de dvd-uri revin, momentan am uitat modelul :oops: |
salut :D hai ca mi-am adus aminte de un set pe care il aveam pt masina lu tata :D un DVD Marquant Head-unit si un LCD MArquant + telecomanda la 280 eur last price :)
|
kinky... poti sa-mi dai poze si detalii? :-) multumesc.
|
o sa le trag azi niste poze :) eventual o sa le si alimentez :D
zi-mi totusi daca iti convine ca pret ca sa stiu daca ma chinui sau nu |
iti vand eu kenwood-ul meu are 1 luna e touch screen dvd mp3 4x50 vga si toate celelalte porcarii eu mi-am comandat ceva mai beton .. garantie 2 ani sau 3 are e nou noutz :)
In magazin e 70 de bulioane .. da mi un mail si discutam :) |
in principiu eram dispus sa dau 200-240 eur pe ceva de firma cu ecran :D
|
|
cristivw te intereseaza alea?
hai ca ne descurcam noi :D daca vii aici dupa ele le si montam :) |
pai eu mi-s din constanta :-P
nu dai o fuga pana la plaja? :D |
din pacate chiar nu am drum pe acolo :(... daca e ... iti dau detaliile lui azi pe seara :) iti pun si poze ... nush ... pun un dvd pe el sa vezi cum se vede si daca iti place vii pana aici sau ti le trimit prin curier :) tu alegi
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:37. |
- Copyright 2026 4Tuning