![]() |
Brabus "electrizeaza" micul Smart: ForTwo Unlimited High Voltage
14 Attachment(s)
Brabus "electrizeaza" micul Smart: ForTwo Unlimited High Voltage
Brabus si-a pus ambitia sa transforme micul Smart intr-un vehicul si mai economic decat era deja si a conceput o versiune complet “verde” – Smart Unlimited High Voltage. Noul concept Smart este propulsat de un motor electric, care genereaza circa 82 CP si un cuplu de 207 Nm. Mai mult, Brabus a folosit o baterie li-ion de la Tesla Motors. Interesant este ca Smart-ul atinge 100 km/h in mai putin de 10 secunde, o valoare destul de impresionanta pentru micul ForTwo. Prea multe detalii tehnice nu s-au facut publice, automobilul fiind prezentat oficial saptamana trecuta in cadrul Frankfurt Motor Show. Asteptam, asteptam…. |
Re: Brabus "electrizeaza" micul Smart: ForTwo Unlimited High Voltage
ma lasat cu gura casca :)) super tare, sant cam bolunzi astia de la Brabus cand e vb de performante, dar fac munca calumea , se va vinde bine cred eu,mai ales in orasele cu drumuri inguste . BV Brabus
|
mie mi se pare o porcarie ,,, mai ales culoarea asta :)
|
ou de gaina
|
Culoarea e deosebita ... dar arata ca dracu :D
|
arata bine..... toti o dau pe ecologice.... asta e micu' ou verde :D
|
nu imi place masina, asa ca puteau sa-i faca orice, oricum nu-mi placea, dar imi place mult numele, auzi High Voltage
|
cel mai logic motor pentru masina asta, este doar pentru oras. curios care va fi pretul insa.
|
asta e o noua culoare?? Mayonnaise-white??
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:10. |
- Copyright 2026 4Tuning