Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   edo competition converteste Enzo Ferrari in FXX Evoluzione (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/144285-edo-competition-converteste-enzo-ferrari-fxx-evoluzione.html)

Magos 21-09-09 17:18

edo competition converteste Enzo Ferrari in FXX Evoluzione

24 Attachment(s)
edo competition converteste Enzo Ferrari in FXX Evoluzione

Tunerul german edo competition se joaca cu „metale grele”, dupa cum ne-am obisnuit deja, prezentand un nou concept dupa Ferrari Enzo, mai precis FXX Evoluzione...

Ce justifica totusi acest nume pretentios si pompos „FXX”?!? Cat de simplu se raspunde la intrebare: 840 CP si 780 Nm „storsi” dintr-un motor de 6.3 L – varianta de 6.0L de pe Enzo, imbunatatita.

Cand zic „imbunatatita” ma refer la multe interne schimbate, printre care regasim axele cu came, arcurile de supape din titan, cilindrii noi si un sistem de evacuare marit.

Tot la capitolul performante inscriem si cele 3.2 secunde necesare pentru atingerea vitezei de 100 km/h si maximul de „doar” 390 km/h.

Printre imbunatatiri, edo competition a mai bifat si timpi foarte buni in schimbarea vitezelor – 60 milisecunde (fata de o masina de F1 care inregistreaza 40 milisecunde).

Noul Enzo FXX este echipat cu jante pe 19” / 20” fata - spate si un kit aerodinamic special conceput pentru acest model.

Cat costa aceasta bijuterie pe roti nu avem de unde sa stim, oricum este de asteptat o suma formata din sase cifre, sau mai multe...

YGD-sef 22-09-09 11:21

Re: edo competition converteste Enzo Ferrari in FXX Evoluzione

Lui Farrari i-au trebuit 840 cai sa atinga cei 390 km/h,iar lui McLaren F1 "doar" 636 in varianta "normala" !:oops::-P

molady11 22-09-09 11:21

Enzo FXX ''Taxi'' :)) nu prea se potriveste culoarea, bv pentru performante ,ff bune :)

andy4M3 22-09-09 11:31

3.2 secunde 100km/h:yikes: . hhhhmmmmmm:rolleyes2 nu e rau. O CUMPAR:D:D:D

krsN1 22-09-09 11:39

Vreau si eu 2 d'astea si 1 normala ! :D

FloweRffs 22-09-09 11:50

Quote:

Originally Posted by krsN1 (Post 2659431)
Vreau si eu 2 d'astea si 1 normala ! :D

ahahahha

adrian78bmw 22-09-09 12:19

extraordinar din toate punctele de vedere..

Raziel1988 22-09-09 12:44

Draguta masina...cred ca si pretul e pe masura!!! Si daca se vor face mai mult de 100 de eemplare e o minune.

shu.lee 22-09-09 13:03

mda.... parerea mea...

Racer_e30 22-09-09 14:05

racheta<<<<----- 840 CP :)

SKR* 22-09-09 14:09

Geniala

[IlluSioN] 22-09-09 14:30

avion :rolleyes2 dar culoarea nu ma atrage :P

eddy_grasu 22-09-09 14:45

Racheta....... din toate punctele de vedere

alinush27 22-09-09 14:48

Quote:

Originally Posted by YGD-sef (Post 2659369)
Lui Farrari i-au trebuit 840 cai sa atinga cei 390 km/h,iar lui McLaren F1 "doar" 636 in varianta "normala" !:oops::-P

Pai da , dar aerodinamica lui Mclaren a fost gandita in asa fel incat sa poata atinge viteza aia cu un numar " limitat " de cai putere . FXX-ul a fost gandit exclusiv pentru circuit , viteza maxima primita e doar un bonus . Circula un film pe youtube in care un tip atinge 400 km/h cu Enzo stock , nu stiu daca e fake sau chiar e pe bune .
P.s. : Din cati tuneri am vazut eu , Edo Competition modifica cele mai exclusiviste , rare sau scumpe masini sport din epoca actuala ; cinste lor !

YGD-sef 22-09-09 14:57

Quote:

Originally Posted by alinush27 (Post 2659991)
Pai da , dar aerodinamica lui Mclaren a fost gandita in asa fel incat sa poata atinge viteza aia cu un numar " limitat " de cai putere . FXX-ul a fost gandit exclusiv pentru circuit , viteza maxima primita e doar un bonus . Circula un film pe youtube in care un tip atinge 400 km/h cu Enzo stock , nu stiu daca e fake sau chiar e pe bune .
P.s. : Din cati tuneri am vazut eu , Edo Competition modifica cele mai exclusiviste , rare sau scumpe masini sport din epoca actuala ; cinste lor !

PS: Un Enzo stock atinge maxim 360 km/h maxim(14 cai mai mult ca F1):lol:!filmuletul il gasesti pe you tube!;)

All times are GMT +2. The time now is 18:15.

- Copyright 2026 4Tuning