![]() |
Achizitionare
In curand imi voi schimba masina si chiar nu stiu spre ce masina sa ma orientez , as vrea ca masina sa fie : cea mai diferita (adica sa fie cam rara pe sosele) , sa fie AWD sau RWD , peste 200 cp , benzina , minim 4 locuri (coupe preferabil) , sa aiba posibilitati de tuning , maxim 30.000 km si maxim 30.000 euro ! Sa vad ce imi propuneti :D . Eu m-am gandit la M3 e46 , mustang ( da mi se pare cam prea mare pt strazile de la noi) , fiat 500 abarth(da nu cred ca se merita banii) ...astept pareri! :arrow:
|
Re: Achizitionare
Mustang merge, clar.
Te mai poti orienta spre un Maserati Ghibli, Saab 9-3 Aero, Alfa Romeo GT. |
da si mustang e o solutie f buna ca gasesc si sub 20.000(ma ingrijoreaza la mustang costurile mari si motorul e prea mare si in caz ca dupa ceva timp vreau sa o vand masina , gasesc greu cumparatori ..ca majoritatea romanilor stiu numa de dieseluri si de motoare sub 2.0 ) , cat despre alfa parca imi place mai mult brera da nu stiu daca e rwd sau awd? Si Saab 9-3 Aero ar fi o solutie da parca mai mult mi-ar placea un 159 :D
|
Brera este si cu tractiune integrala Q4.
Alfa poti lua 2.0 JTS 190 cp Q4. mai poti lua un Alfa GT 3.2 V6 O smecherie ar fi fie Volvo S40 T5, fie Saab 9-3 TurboX, 2.8 turbo 300 cp, tractiune integrala, toate minunatiile, dar sare de 40.000 de euro. |
merci ionut pt informatii!
|
Semnatura ta e cumva dintr-o piesa de-a lui Ryu?
|
Dacă ai posibilitatea, i-aţi un Mustang sau un M3!... Sunt exact ce vrei tu, sunt rare prin ţară şi nici nu le mai trebuie modificări!...
Baftă! |
Quote:
|
avea si Ryu o faza de-asta, daca nu ma insel:) hai, destul cu offtopic, discutam pe forumul lui cumicu daca e.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:43. |
- Copyright 2026 4Tuning