Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Campionat intre Cluburi Auto Constantene (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/14411-campionat-cluburi-auto-constantene.html)

ZET-EVO 14-03-06 15:02

Campionat intre Cluburi Auto Constantene

PoweredBYRacers doreste organizarea unui campionat intre cluburile auto locale. Va fi proba de liniutze si indemanare.
Cluburile doritoare terbuie sa prezinte minim 2 masini (maxim 5) pentru a putea lua parte la concurs.
Liniutzele se vor organiza in functie de capacitatea cilindrica a masinii (nu conteaza modificarile). Daca se intampla sa fie multe masini cu cilindree diferite se vor da la liber. In final se va calcula punctajul acumulat de fiecare club si se va decide invingatorul.
La indemanare: va fi la liber. Va participa fiecare masina in parte de la fiecare club. Timpul pe club se va calcula astfel: se vor aduna timpii facuti de masinile clubului si se va imparti la cate masini au participat (media aritmetica). Clubul care scoate cel mai putin va castiga.
Pentru ca aceasta cursa sa aiba loc trebuie sa participe minim 3 cluburi.

Astept doritori pentru a lansa acest campionat.

ERY 14-03-06 15:10

Re: Campionat intre Cluburi Auto Constantene

Quote:

Originally Posted by ZET-EVO
.
Liniutzele se vor organiza in functie de capacitatea cilindrica a masinii

.
Deci o calibra cu motor 2000 8 valve 115 cp,tractiune fata, va concura cu un Subaru de 2000 cmc,4x4, 265 cp (cel putin)..... aha...sigur o sa iasa show.

ZET-EVO 14-03-06 15:16

Da... ai dreptate.... iti multumesc ca ai subliniat acest lucru si voi rectifica.

ZET-EVO 14-03-06 15:17

Voi vorbi cu o comisie tehnica ca sa facem totul cat mai exact si corect. Iti multumesc ERY ca ai subliniat problema!

needBrain 14-03-06 15:18

bine zis ery
grupele se organizeaza dupa putere nu dupa cilindree

ZET-EVO 14-03-06 15:19

Corect. Am recunoscut greseala.

ZET-EVO 14-03-06 15:26

Pentru liniutze va fi conform LR.

Grupa A1 masini pana la 75cp
Grupa A masini intre 76 cp si 100 cp
Grupa B masini intre 101 cp si 130 cp
Grupa C masini intre 131 cp si 165 cp
Grupa D masini intre 166 cp si 200 cp
Grupa E masini intre 201 cp si 250 cp
Grupa F masini intre 251 cp si 300 cp
Grupa G masini intre 301 cp si 350 cp

Imi cer scuze din nou pentru acea greseala.

ERY 14-03-06 15:36

Momentan cred ca este cea mai buna alegere.
Si ar fi interesant sa veniti cu detalii daca intr-adevar vreti sa faceti ceva. Sunt multi dispusi sa contribuie la un asemenea eveniment si ar fii bine sa veniti cu lucruri concrete pt a nu va descredita.

ZET-EVO 14-03-06 15:45

Dupa intalnirea noastra de sambata voi anunta toate detalii si pe cei experimentati in asa ceva o sa ii rog sa-mi ofere ajutor pentru o cat mai buna organizare.

Psycho 14-03-06 16:01

bah si io care am crezut k e un concurs de mancat sau bashini .. pff nu particip :P

sunt curios ce o sa facetzi serios .. pana acu numa x team a facut :)

ZET-EVO 14-03-06 16:03

Si daca X-Team a facut, asta inseamna ca altii nu pot sau cum? Speram sa reusim in ceea ce ne-am propus si sa iasa bine.

GABBY_ 14-03-06 16:18

succes mult dar nu te astepta la nimeni de pe forum sa iti spuna ce autorizatii trebuiesc obtinute ptr organizarea curselor si cam cum tre sa procedezi.am mai intrebat eu si degeaba.fiecare e cu gasca lui si poate de aceea nu prea se agita lumea.eu zic sa te interesezi d.p.d.v legal cum poti organiza un asemenea eveniment si apoi sper sa fi ajutat de ceva lume ptr a face ceva frumos.daca ai nevoie de ajutorul meu,poti apela oricand.numai bine!

Psycho 14-03-06 16:29

ai politiarutiera.cta.ro

la forum si ntreaba acolo ce te intereseaza

leonard 14-03-06 17:43

vad ca suntetzi pusi pe treaba......cand vatzi gandit sa org cursa?inainte sau dupa 4tuning day?....succes in ceea ce vatzi propus si sper sa iasa bine

ERY 14-03-06 17:48

Inainte nu au nici o sansa.

All times are GMT +2. The time now is 06:51.

- Copyright 2026 4Tuning