![]() |
masini recuperate de la leasing
Primim comenzi pentru orice masini recuperate de la leasing, evaluate si vandute cu 15-20% sub pretul de pe piata. Daca va intereseaza vreun model de masina, nu ezitati sa intrebati. In momentul acesta am un Audi Q7 3.0d 28000 km, extra full la doar 29000 euro. Audi A4 din 2004 tiptronic 1.9d la 8800 euro si multe altele. Astept eventuale intrebari pentru orice tip de masina.
|
Re: Modele de masini noi
vreau o masina ieftina! max 3500e aveti asa ceva?
|
se pot cumpara si in leasing sau rate masinile???
si daca poti sa pui si nise poze cu masinile |
ma intereseaza si pe mine un SUV
ce oferta aveti in afara de q7? multumesc |
Ma intereseaza daca aveti Audi A4, BMW seria 3, Skoda Octavia2
Conditii: -nu mai vechi de 2004 -culoare neagra -maxim 50.000 km -preferabil motorizari diesel Multumesc anticipat |
Voi reveni maine cu raspunsuri pentru fiecare, am nevoie de putin timp sa ma uit exact ce avem si va spun maine dupa-amiaza. Alte cerinte ?
|
okay
ca sa fiu si eu mai specific m-ar interesa asa : a4 dupa 2006 si de preferinta quattro a5 3.0 tdi pentru suv-uri nu am preferinte multumesc anticipat |
C4 coupe - 1.6 hdi sau 1.6 i - climatronic neaparat :)
astept un raspuns ! |
1 Attachment(s)
Salut baieti. Imi pare rau, dar zilele astea am fost cam aglomerat. 2 joburi, astea:| Imi cer mii de scuze, dar maine sigur voi avea un raspuns pentru voi. Iar in legatura cu ultimul post legat de C4, nu am nimic pe stoc acum, dar sper ca in 2-3 saptamani sa aducem ceva de genu`, nu de alta, dar vreau si eu unul pentru mine :)
Inca odata, imi cer mii de scuze. De SUVuri am vorbit cu baietii la telefon azi si mi`au spus ca trebuie sa aduca vreo 3 rexton`uri. Avem un lincoln navigator reconditionat, din `99, negru mat, jante crom, motor 5400, pret undeva la 7000 euro. Audi A4 in momentul asta e doar un A4 din 2004 1.9tdi cutie tiptronica ... la ~9000 euro... Revin ... Am un 520d in momentul asta. D`abia i s`a montat paket ///M. E extra-full, 2007, jante negre, e pur si simplu impecabila. Masina e a celui mai bun prieten al meu. Pretul este in jur de 15000 euro si se vinde urgent. |
Re: masini recuperate de la leasing
ford focus 1.6 tdci sau 1.6 benzina ,an minim 2004 aveti ceva?? nu conteaza caroseria.
si ce preturi au daca aveti. |
sal...daca ai vr`o oferta cu dacia logan, renault clio si tot felul de masini d`astea mai ieftine. iti las numarul meu 0767895750
|
sal! m+ar interesa si p mine un golf 5. ai asa ceva?
|
m-ar interesa si pe mine un leon 2006+ sau un audi 2005+ pana in 11500. AI asa ceva?
|
ma intereseaza pe mine sa vad navigatorul
|
astept oferta aia in continuare!! max 3500e...un symbol 1.5 dci ar fi genial!
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:03. |
- Copyright 2026 4Tuning