![]() |
CT08GNT
11 Attachment(s)
Sa imi prezint si eu masina
Dacia logan 1.4 MPI 75cp +resoftare+ filtru aer+evacuare model preferance fara aer si multe altele :)) interior vinilin crem/albastru schimbate lumini bord plafoniera alb albastru anvelope pirelli P6000 195/60/r15 folie geamuri montat cb cu 5 funtie avertizare usa +porbagaj deschis alarma inchidre geamuri din telecomanda +deshidere porbagaj si multe ale chestii acuma momentan cumparat faruri faza 1(angel) si cu tot cu bara |
Re: CT08GNT
Hmm, ai facut din ph1 -> ph2. Si cred ca esti primul (cel putin aici pe forum) care masca ph2 cu plasa. Felicitari, mult succes in continuare!
|
ms vreau mai multe variante care imi place aleg
|
frumos loganu' :-) imi place interiorul la nebuie;)
bafta in continuare cu masina |
ms pentru apreciere
dar mai am de facut plafonu in albastru ,covorase personalizate si poate chiar si mocheta dar sa vaf acuma si bani pe care ii am Quote:
|
spor in continuare la ce ti-ai propus..covorasele cum vrei sa le faci?da mai multe detalii:-)
|
era pe forum cineva care face daca nu gasesc eu in cta pe cineva care se pricepe
ca dimensiuni vreau sa le fac pe dimensiuni exacte sa intre exact in lacas ca ,culoare albastru mai inchis si pe margine cu negru poate si o inscriptie dar acuma sa vad . Ma mai gandesc nu e ceva inca batut in cuie . |
Deci pana la urma este Logan 2 cu modificari de Logan 1, in ceea ce priveste fata, cel putin. Nu?...
Virus scrisese ca ai facut din Ph 1 -> Ph2 |
dap asa e este logan ph2 schimbat decat botu de ph1 in rest ph2 toata masina
|
Quote:
Oricum lasand asta la o parte, sunt de aceeasi parere cu tine, ca fata la Ph1 este multa mai interesanta decat la Ph2. Spatele, este mai frumos la Ph2. Deci vei avea o combinatie frumoasa :). |
dap asa cel putin imi place mie :P
|
frumos logan.. bafta la modificari
|
Foarte tari husele, de unde le-ai procurat?
|
ms ms .....
@YNP_46 leam procurat la un atelier care se ocupa numai cu asa ceva face si in material si in vinilin fara piele ca preturi nu sunt scumpe eu pe huse + husa schimbator am dat 300ron |
unde in constanta pe poporului ??
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:15. |
- Copyright 2026 4Tuning