![]() |
Cumpar capacele jante aliaj
Caut capacele jante aliaj cu sigla Ford, sau eventual altele care sa se potriveasca (aprozimativ 52 mm diametru ?).
Cine are, sa nu fie sfios. 8) |
Re: Cumpar capacele jante aliaj
Sus ... capacele centrale jante aliaj.
|
Valabil.
|
Cica astea care-mi trebuie mie sunt pentru modelele Mondeo MK4 mai noi de anul 2007 ...
|
salut, ...lasa-mi un numar...sa vb, am ce cauti tu...
|
Aoleu, nu-i bai. Zi pe forum ca e tarziu acum si-mi dorm copiii si vad ca esti online.
|
Sau da-mi pe privat daca-i secret. Cat ma costa setul de 4 ? Sunt noi ?
|
pe cat e roata ???
|
17 inch dar .. conteaza ?
Atentie, caut capacele centrale pentru jante de aliaj: acele capacele care vin doar in centrul rotii peste gaura de centrare si au o sigla desenata pe ele de obicei. NU caut capace pentru jante de tabla. |
salut uite aici :
http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...d-3112098.html |
ok, le-am vazut, par a fi ce-mi trebuie. Imi poti spune ce diametru au ? La ce pret sunt ? 1 euro bucata ca in anunt ? :)
Seara buna. |
salut...diametrul este de aprox 52-53 mm, cum de altfel cred ca la jantele originale de ford este la fel... pret pentru set 4 buc-100 RON
|
Aoleu !!! Era sa cad de pe scaun. Sunt totusi patru nenorocite de bucatele de plastic, ceva mai mari de o moneda fiecare. Multumesc pentru "oferta", mai caut.
Daca nu gasesc mai jos de 50 RON ma apuc si le fabric eu. Fac matritza si ma lansez in afaceri cu capacele. ;) |
salut ...daca nu ai achizitionat inca capacele pentru jante... da-mi 50 ron si sunt ale tale.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:07. |
- Copyright 2026 4Tuning