![]() |
Opel Calibra 8v
2 Attachment(s)
fabricatie 91 , motor 2000 8v -116cai ,
bara fata tunata , trapa ,folie laterale +luneta . se mai pot scoate un set de nr rosii . poze reale >>> pret 700E accept variante |
Re: Opel Calibra 8v
Quote:
|
schimburi sau rate te intereseaza?
|
euro 2 sau noneuro?
|
orice 8v fabricata sub 3/1993 este non euro..de fapt asta e valabila si pt orice calibra sfi sau turbo(let) fabricata inainte de 3/1993
|
Quote:
|
ciudat...mie de la rar mi-au dat raspunsul asta pentru calibra anul trecut cand am fost in germania dupa ea..(poate difera la vectra desi e acelasi motor si aceeasi evacuare..)
oricum s alasam sfi-ul deoparte..ideea e ca orice auto ce poseda motor C20ne produs inainte de 1993 nu este euro2 |
nu stiu ce euro e ,
cert e ca e in continuare valabil , SUPAPA_Jr cu ce schimb ? (rate nu) |
schimb cu moto de enduro.
|
ai fi interesat de un schimb cu asa ceva?... https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...ett-combi.html
|
nu ,vreu bani in special pe calibra
|
Quote:
Excluzand faptul ca habar nu ai ce masina conduci, mai si vorbesti prostii pe forumuri si induci lumea in eroare. NU EXISTA nici o calibra fara catalizator. Toate calibrele au fost echipate cu catalizator din fabrica, INCLUSIV NE-ul. C20NE din 1992 are Euro 2, asta in cazul in care nu ai probleme la motor, sonda, catalizator. |
mai intereseaza-te ca multe calibra sub 1993 au iesit euro 1 baiatule..
|
va rog eu numi poluati postul aiurea
ca o fi 1 ca o fi 2 cea o vrea RAR ul oricum la 700E alti cer p dacie 1000sau mai mult.... asa k in continuare valabil |
Quote:
Deci nu mai sunt calibre non-euro? ca nu mai intelegem nimic? :rolleyes2 scuze de offtopic dar presupun ca la o masina neinmatriculata ai avea un avantaj daca e E2 sau non-euro |
| All times are GMT +2. The time now is 07:09. |
- Copyright 2026 4Tuning