![]() |
Vreau sa-mi pun xenon dar sunt nelamurit
Salutare,
Am un mitsubishi lancer 2008 si as vrea sa-mi pun xenon insa am putine nelamuriri. 1. Farurile mele nu au lupa, mi se va adauga lupa sau se va monta pur si simplu becul de xenon fara lupa? Daca se va monta fara lupa nu o sa fie cam aiurea? O sa se vada bine si o sa arate? 2. Ce becuri sa-mi iau? As vrea o lumina usor albastruie, 6000k o fi ok? 3. Se merita bixenon, se arde faza lunga sau ceva? Multumesc! |
Re: Vreau sa-mi pun xenon dar sunt nelamurit
De obicei ti le monteaza fara lupa. Problema e ca ca fara lupa orbeste ceilalti participanti in trafic! Eu iti recomand sa schimbi farurile stock cu unele dotate cu lupa, apoi montezi bi-xenon fara probleme.
Succes. |
sunt unii care monteaza si lupe si se vede ceva gen angel eyes doar ca un singur cerculet pe far. din cate am inteles vreo 500 de lei xenon cu lupa si angel eyes
|
Ceva de genu: http://bluexenon.ro/produse/angel-ey...pentru-far-55w ?
Oare sunt bune de ceva, se vad frumos? |
Eu zic ca daca ai farurile reglate bine si nu le tii la maxim in sus merge si fara lupa. Am cunostinte care au si fara lupa si se vede foarte ok. O sa-mi pun si eu la Astra, si cred ca o sa le pun tot fara lupa... Nu intentionez sa mai dau bani pe lupele originale, care cine stie cat costa.
|
da shocs exact ca alea. am un prieten care are asa ceva montat pe masina si se vede super bine
|
Daca farurile sunt reglate bine, nu e nevoie de lupa.
Eu am pe Matiz de 6000k, am farurile reglate ok si nu am primit plangeri in trafic ca i-as orbi pe ceilalti. Concluzia: nu orbesc fara lupa, atata timp cat sunt farurile reglate cum trebuie. |
In mod normal, dupa orice modificare adusa farului, se face un reglaj. Asa ca daca montezi xenon, este recomandat sa reglezi si farurile si astfel nu vei primi injuraturi in trafic (cu sau fara lupe)
|
e o lege in comunitate care spune ca nu se elibereaza certificatul daca se aduc modificari sistemului de iluminat(xenon)... stiu ca philips are licenta doar ca pretul sus rau
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:08. |
- Copyright 2026 4Tuning