![]() |
Praguri Oltcit ...
Salut all ,
m-am uitat pe site si 80% din oltcit-urile din poze au acele praguri frumoase care se "imbina" atat la aripa din fata cat si la cea din spate ...... poate sa-mi spuna si mie cineva unde anume se gasesc acele praguri ? am cautat in magazine de mi-a venit rau ..NIMIK , am gasit praguri de fibra de sticla dar nu sunt ca astea care le-am vazut la voi in poze.....ma rever ca nu se unesc cu aripile ..... help ?! ? :D |
Re: Praguri Oltcit ...
dai pm si vorbim
|
...sau kuta pe www.oltcit.ro/forum
|
Quote:
Cauta-ma pe [email protected]:rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
merrsi . pa |
din cate stiu eu pretul ar fi undeva la 7 mil si ceva...fara montare, ca am auzit ca a scumpit fibrocomu marfa, dar nu stiu din surse sigure, asa ca daca stie cineva mai bine sa ma corecteze...
|
Quote:
iar spoilarele erau la fel ....:rolleyes2 acuma ,,...nu ma astept sa nu le scumpeasca ;) |
Quote:
Ar fi bine sa nu le scumpeasca acum :D Poate este 2 luni :D Dar la te refereai de fapt? Doar la praguri sau cum sunt ele imbinate cu caroseria? |
Quote:
|
Quote:
Aia stiam si eu:D ...dar ziceam la ce se referea baiatu':?: El vrea decat pragurile si sa le monteze ca ale tele parca...:arrow: Sau facute cu chit sa nu se mai vada imbinarea....:rolleyes2 |
Quote:
|
1 Attachment(s)
cine vrea praguri ca cele din poza de mai jos?
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:12. |
- Copyright 2026 4Tuning