![]() |
Mitsubishi EVO IX: project car
16 Attachment(s)
Mitsubishi EVO IX: project car
Despre Mitsubishi EVO IX se stie ca e rea din nastere, chiar foarte rea. Insa proprietarul exemplarului de mai jos s-a gandit sa o faca si mai agresiva, asa ca a dat militaria jos din pod. Motorul de 2.2 L a primit interne noi, dintre care amintim biele Eagle, pistoane Wiseco, turbina FP Red, pompa de benzina Walbro 255 LPH, axe cu came Brian Crower Stage 3, injectoare de 780cc, prezoane chiuloasa APR, supape si arcuri Brain Crower. In ceea ce priveste partea de racire si evacuare, intercooler-ul si tubulatura acestuia au fost inlocuite cu elemente OBX Racing, radiator Koyo Rad cu furtune siliconice Autobahn88 si evacuare Tanabe de 76mm, invelita in banda termoizolanta. Trenul de rulare nu a suferit prea multe modificari, kit-ul de frane fiind inlocuit cu unul Brembo cu 4 pistonase si discuri ceramice DBA Racing. Urmatorul pe lista este un soft asigurat de SPA Racing, iar mecanica masinii o va face Eduard Stan. Cu atatea elemente schimbate, datele tehnice se lasa inca asteptate, deoarece masina este in lucru. Asteptam, asteptam… |
Re: Mitsubishi EVO IX: project car
cred ca la final va avea undeva pe la 500 ponei!:lol:
|
probabil vrea sa decoleze cu ea:twisted:
|
600 CP zic eu ..
|
peste 500 de hp parerea mea dar orcum va fii o racheta ! bafta
|
cred ca bate spre 550 CP lejer
|
dupa munca si rasplata!
|
Proprietarul este din Tg JIu si masina la fel :) ,cunosc masina ,o sa iese o bomba, si sa speram cat mai curand .Bafta
|
Masina lui bikks ... Bravo:twisted:
|
iese o bomba .....cu un incepator la volan! aveti grija de voi
|
..sa tot urmaresti asa proiecte!! 2.2t 4wd---"sparge shaua"
|
bate spre 450-500 cp...deci torpila!:D
|
Oricand te asteptam pe strazi sa vedem ce si cum e cu masina. Avem ce pune langa fara probleme.
Team SKN |
Cel mai mult imi place semnul de incepator de pe parbriz :D...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:04. |
- Copyright 2026 4Tuning