![]() |
Midnight Racers in presa !
1 Attachment(s)
Salut ,
M-am gandit sa deschid un Topic in care sa postez toate aparitiile Midnight Racers in presa. La fiecare aparitie noua a unui editorial , in care apare o masina MR veti avea un up-date aici! ( asta daca ma anunta si pe mine cei care se duc sa reprezinte MR in revistele respective ) Il rog pe Mikutzu daca se poate sa-l faca Sticky! Prima aparitie pe care o postam : Masina : Hyundai Coupe Owner : Nils Editorial : AutoExpert Numarul : 57 Luna : Martie Anul : 2006 Locatia in care s-au facut pozele : Incinta Politehnicii |
Re: Midnight Racers in presa !
super tare Ps NIls mai bine discoteca Galbena ;)
|
Felicitari lui Nils :D dar mai are el niste surprize
|
Bafta Nils In Continuare.
Cu Reespekt,mikutzu!!! |
In aproximativ 2 saptamani o alta aparitie in presa a unei masini MR !
|
Eu in revista Autoshow, nr. 136, din 6 octombrie 2005, intr-un test comparativ "Honda Civic TypeR vs. Golf V GTi"... :doh:
locatie: A2 :pistoles: https://img219.imageshack.us/img219/9...pag17bd.th.jpg https://img54.imageshack.us/img54/167...pag26nj.th.jpg din pakte observ ca scanneru imi cam face fitse si asa ca am sa incerc maine sa updatez postul meu cu variante mai "clare" ale paginilor reviste, si mai ales sa le pun pe toate 4 (adik si restul de 2). :rolleyes2 |
Bravos Achim Si Succes
Cu Respekt Mikutzu!!! |
In revista de Tuning & Sound - COX la paginile 112-115 este un reportaj despre Midnight Racers.
|
care cox ca sunt 2 numere??
|
Quote:
articolul este in nr 2 .. .il urc in seara asta daca gasesc un scanner :) |
Quote:
off topic: cine imi vine si mie numarul 3 al revistei ca le colectionez si al meu nu mai stiu cui i l-am "imprumutat" ?! |
Ar Fi Si Masina Mea In Autoshow Octombrie
Maff Racing In Cox Nr 4 Mai E Petrecerea Midnight De Un An In Nr 2 Sau 3 Al Cox |
daca nu aveti scaner ... ne intalnim ;) imi dati revista pana la urmatoarea intalnire si le scanez eu , le uploadez aici si gata :)
|
eu nu am vazut frate nr 3 si 4 ;:)) ma duc acum sa le iau daca le mai gasesc dar nu cred :(
|
raresh erau la macaralei la punctele de difuzare a presei :P vezi acolo
dar totusi ... ca sa facem si noi ceva k-lumea :) imi da cineva alea sa le scanez? si sa iasa tot topicul cum e primul post ;;) |
| All times are GMT +2. The time now is 11:56. |
- Copyright 2026 4Tuning