![]() |
Panasonic Cq-c7301n?
Poate sa-mi spuna cineva parerea despre PANASONIC CQ-C7301N?
Am o adresa: http://www.caraudiodesign.co.uk/prod...ts-mp3-players. Multumesc. |
Re: Panasonic Cq-c7301n?
eu am avut 2 Panasoanice... arata bine si cam atat. Nu prea sunt fiabile, ca au multe optiuni - motorizare, etc. Mie unul nu-mi citeste CD-urile decat cand se incalzeste... Dar se aude bine. Daca vrei sa impresionezi gagica cu ceva animatii, ia-l. Dar daca vrei ceva 100% muzical si fiabil, indreapta-te spre altceva. Intreaba cunoscatorii.
|
si eu am avut un cd-player panasonic ... si pot sa spun ca nu as mai cumpara un al 2-lea. adevaru e ca era doar cd-player, nu mp3 ... dar sarea cd-ul la orice groapa ... plus ca daca lasam un cd mai mult timp in unitate ... il zgaria :(.
|
la mine nu sare. Si nici cand am avut Integrale nu sarea, si aia e masina fara amortizoare aproape la cum se simte. Dar ti-am zis... are alte pb.
|
...............
|
am ascultat si eu varful de la panasonic si varful de la alpine si mi s-a parut total alta muzica...deci panasonic cum zicea si hondaru sunt frumoase si atat...cum mai vb cu baietii de pe la db drag panasonic=plastic...
|
eu am model`u asta in masina ... si sunt f multumit de el :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:20. |
- Copyright 2026 4Tuning