![]() |
bmw
Nu are nimeni bmw seria 3 din 2006 :?:
|
Re: bmw
Quote:
|
poi ...cum as putea sa schimb si eu casetofonul ..ca are forma aia ...si nuj dc gasesc vre unul care sa se potriveasca
|
Quote:
|
pai vroiam ceva mai bun cu dvd ceva ....da la asta ma gandeam si eu ca stric tot bordul
|
aveti si voi ceva poze cu bmw uri e90 tunate ???!?!?
|
cum innegresc stopurile de pe spate ..sau trebuiesc schimbate ?! ...unde gasesc?
|
3 Attachment(s)
cateva poze ....or sa mai vina si altele:)
|
daca afli cum sa le inegresti ma anunti si pe mine pls!!! Eu am incercat cu niste folie super black !! A iesit ceva da nu prea se vede daca pui frana!!!
|
Re: bmw 3 - 2006 tuning
4 Attachment(s)
Uite cateva !
Stopuri inca n-au aparut dupa stiinta mea dar vor veni curand. Iar de innegrit, nu-ti recomand |
Kiturile sant de la Mattig, Kerscher si respectiv Rieger. Se pot aduce ca sant pe stoc !
|
felicitari frate pt masina p care o ai. imi plac in general toate b.m.w.-urile. asta e un model frumos, agresiv, confortabil dar nu-mi place deloc forma stopurilor, nush, e aiurea, park nu se integreaza in forma masinii.
|
1 Attachment(s)
cam la ce pret sunt kiturile??
nu vreau innnegrite de tot ...dar am vazut la unlele modele sunt mai negre:) ...la moi sunt rosu aprins....cam asa as vrea:arrow: |
Cel de la Rieger, cam 1700 Euro + TVA, pentru celelalte daca te intereseaza, pot cere o cotatie in Germania. Da-mi un mail si vorbim
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:43. |
- Copyright 2026 4Tuning