![]() |
E39 - ULTRA BLACK
4 Attachment(s)
Bmw e39 520d 174cp 2001 , piele crem , genti 18 crom AKUZA , masina era albastra dar am facut-o recent negru mat , astept pareri
|
Re: BMW E39 ULTRA BLACK
pareri hmmm. prea multe n-ai sa primesti... baga neste poze inainte ;)
|
Quote:
|
este autocolant sau vopsea ???
|
SUSPENSIE SPORT NEAPARAT:)
|
Re: E39 - ULTRA BLACK
mie personal imi place cum arata negru mat (ca asa'i la moda acum) dar nu prea se pupa cu jantele astea.... ori negre ori gri clasic, poate ceva cu buza lata si neaparat suspensie.
oricum ii mai deosebita fata de altele ... poate ar arata atlfel si cu jantele astea cromate daca ai lasa-o mai joasa :) bafta |
Jantele nu-mi plac de nicio culoare.
|
Ii sta super bine black matte, ar fi frumos sa-i pui faruri cu semnalele albe (OEM), sa o cobori putin, sa-i inchizi geamurile la culoare cu o folie discreta cu grad de acoperire 25-30% (pe toate geamurile si pe luneta aceeasi nuanta) si sa-i schimbi jantele, nu sunt urate dar... nu sunt pentru masina ta, ai adoptat un alt stil nu merge crom si nici modelu nu e cel mai potrivit pentru e39... dupa parerea mea BBS RS ar da destul de frumos care din pacate au un pret foarte mare sau cele de pe Alpina B10 sau B5... ce sa zic bafta cu masina si sa o stapanesti sanatos fara evenimente neplacute ;)
|
nustiu ce va place masina fara luciu.. nui stau rau dar cred k e mai frumosa cu luciu.. un KIT M si niste jante pe masura pt kit.ul M e e fortza.. e doar o parere!!!
|
urmeaza poze noi , masina folie ultra dark black pe toate geamurile
|
Foarte frumoasa...incearca sa ii faci si semnalizarile laterale si jantele negre :) Apropo cu sigla la loc eu zic ca i-ar sta mai bine :)
|
suspensie
|
Quote:
|
o suspensie, farurile cu o tenta de fumuriu si alte jante (parerea mea) cred ca ar schimba total masina... si ca sa fie totul negru ar merge si geamurile fata spate negre
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:50. |
- Copyright 2026 4Tuning