![]() |
Vand Bmw e30, 316i
6 Attachment(s)
Masina este fabricatie 89, are toate actele in regula, fara prea multe optiuni, dar este o masina ingrijita...nu bate nu troncane. are jante borbet A 7,5j cu 9j(are nevoie de cauciucuri), folie pe toate 4 geamurile, stopuri smoked. masina o dau pt ca vreau sa imi iau tot un urs la care am o oferta irefuzabila
Disponibil la orice ora din zi si din noapte: 0727.85.41.85 Pret: 2500e |
Re: Vand Bmw e30, 316i
UP UP UP
|
Up cu ursuuuu
|
susssss
|
Up
Valabil in continuare, cel care a promis ca vine sa o ia nu a mai venit |
Variante cu asta https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au..*****isa-ro.html ?
|
Un Up si de la mine pt o masina frumoasa si ingrijita !
|
Vasy,pune frate si tu niste poze mai clare si facute cu o camera ca din astea nu prea se intelege mare lucru...
|
4 Attachment(s)
mai multe poze si un up...
|
8 Attachment(s)
Am pus mai multe poze ca sa isi faca toata lumea o parere....
CAUT CUMPARATORI SERIOSI, ca m'am plictisit de unu si altu care fac promisiuni desarte |
@ "Prafu" ms dar nu ma intereseaza combinatii cu opel, decat cu URS.
|
UPPP.....
|
Up.... pretu este negociabil, am pus 2500 ca sa am de unde sa mai las...
2300E UPppp |
intreb cam tarziu dar totusi
mai e valabil ?:???: |
Anuntul este valabil. Nu ma grabesc sa o vand. masina a primit intre timp -4 cauciucuri (2 v-uri noi noute pe spate, si 2 cauciucuri mai uzate pe fata)
-un set de arcuri sport Weitec verzi, care coboara 60/60, trebuie intarite amortizoarele -bandoul lipsa de pe aripa dreapta, doar ca nu l'am montat -buza de plastic din fata, care vine sub fusta, deasemenea nemontat -finala care se vede in poze, borla - Scaunul recaro de la sofer a fost retapitat cu materiale originale de bmw La cerere se poate monta si un kit Mtech 2(bara fata-spate) din fibra, dar lucrat excelent, dar cu un cost suplimentar Astept un telefon daca esti interesat, numai bine! |
| All times are GMT +2. The time now is 18:09. |
- Copyright 2026 4Tuning