![]() |
Lucrarile mele -R3cHin
11 Attachment(s)
Buna tuturor .Am sa postez poze cu lucrarile pe care o sa le fac pentru ca vreau sa ma pun pe treaba si vreau pareri de la voi si ajutor ....
De desenat nu am mai desenat de vreo 2 ani si nici atunci nu stiam asa ceva...acuma am inceput sa ma chinui sa vad ce iase... Pareri va rog:P si inca ceva ..nu imi palce sa fac un desen dupa masina fixa....ci of ac din cap cum cred ..iau de la mai multe si vad apoi ce iase:) Ms all |
Re: Lucrarile mele -R3cHin
tinete de treaba omule
desenele sunt foarte bune pentru inceput cu timpul o sa devina tot mai bune si nu o sa iti vina sa crezi ca astea au fost desenate de tine;) sfaturi acuma: la vederea de dedesupt,nu trebuia sa mai desenezi plafonul iar la primul desen,ce's chestiile alea de langa aripi?(sau sunt chiar aripile ?-chestiile alea inchise la culoare) |
Quote:
chair aripile am vrut sa fac sa fie:)) ca un body kit intreg.... |
frate,chiar imi place roata aia..ai facut'o misto
misto desene:D |
5 Attachment(s)
Am inceput constructia unei alte masini sper sa iase bine:D
o mica poza... o sa revin ...dar deocamdata am capsat si lipit cateva foi....sa o pot termina in totalitate...astept comentarii :)) Am mai pus ceva(ultimele 2)...dar mam plictisit rau...:( |
ehe :D foarte tari desenele, imi plac mult rotile ( io nu pot sa le fac) :(
|
Quote:
sincer si eu ma cam chinui.....dar traseaza cateva lini....si ghideazate pic...imagineazati in cap...cum o vezi roata dintroparte... |
le faci cu compasul sau cu pana libera ?
|
1 Attachment(s)
Quote:
cu compasul am facut o schitza sa vad ce forma sai dau ...doar:P restu le incadrez intr-un dreptunghi vazut dintroparte sau depinde cum e pozitia masinii...si trebe ochi mult:)) ca numi iase de prima data..si si asta nu pot zice ca sunt perfecte:( ...si mie cel mai groaza mie de rot iasa ca acum incep cu ele:) Ui si o poza cum lucrez eu daca vreau sa arate mai exact...pot face si direct..da imi palce sa lucru asa mai nou |
frumoase desenele ;)
|
1 Attachment(s)
mrs....mai revin cu continuarea dupa schita de mai sus
nu e perfect ca e in graba....si nu am trasat toate linile bine..si roata spate a iesit mai mare..etc....daca ai rabdare faci frumos:D |
fain fain ma...da cat trebuia sa ma rog de tine la scoala sa imi faci un desen ca de nu imi dadea 2:)))
|
Quote:
=))) apoi noh....depinde de ce chef am ..:))) invatza si tu ca nui greu:P |
2 Attachment(s)
Revin cu inca un desen , asa mai rapid! Dacia Solenza
|
Am observat ca folosesti liniarul , compasul..ia incearca sa le lasi de'oparte..fa tot cu mana libera.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:42. |
- Copyright 2026 4Tuning