![]() |
Freehand Design Usergroup
ma ut si eu pe aici. eu nu am nici o treaba cu tuningul virtual. toti fac tuning virtual. eu zic sa se faca si acest usergrops. parerea mea. si care vrea sa vina cu idei, sau sa fie acceptati in acest usergroup sa arate niste desene. daca vrei sa va arat si eu niste desene... am sa le pun.
______________________________________ Nota moderatori: DE ACUMA PUTETI POSTA AICI PENTRU ADERAREA LA GRUP. Postul trebuie sa contina minim 2 desene (daca ati mai incercat sa intrati in grup si ati fost refuzati, acestea trebuie sa fie desene noi). O sa mai primiti sfaturi si de la noi cand o sa postati, dar nu postati doar de dragul de a o face. Uitativa la cei care sunt in grup si incercati sa vedeti daca va incadrati. Inca o data , pentru a fi clari, tinem cont de: - Calitatea desenelor (constructie, perspectiva, proportii, hasura ) - Activitatea pe sectiune si forum (daca nu activezi pe sectiune, nu are rost sa fii in grup ) - Originalitatea desenelor (stilul personal) NU VOR FI TOLERATE COPIILE DUPA DESENELE ALTOR PERSOANE. Cine va mai incalca aceasta regula nu va mai putea intra in grup si vor primi warning. |
Re: freehand tuning usergroups
ar trebui sa se tina cont de ideea ta.....bravo
|
dap ...sa vb cu unu dintre admini..sa faca asha ceva !
|
lol....la asta ma gandeam si io azi de dimineata =)) :lol:
|
pt a face in usergrup inseamna ca trebuie sa se stranga ceva oameni ... ori la "freehand" nus`s chiar asa multi ..... si in plus aveti sectiunea "desene de mana" ..... care eu zic ca e de ajuns
|
var interesa un forum in engleza p tema desenelor d masini?!
nu prea sunt useri... dar se pot strange |
pai daca tot avem sectiunea cu desene de mana e bine. mai asteptam sa vedem si poate ne facem si noi usergreoups.
|
e o idee buna....parerea mea e k ar trebui formate 2 teamuri care sa se dueleze....shi sa fie cam in felu' urm :
1. aceelashi nr de membrii in fiecare team 2. se vor da subiecte de desen la fiecare membru dintr-o echipa shi astfel un subiectul unuia din echipa 1 sa coincida cu al altuia din echipa 2 3. se face un poll (presupune ca se strag echipe de cate 5...deci se vor da 5 sb.....) shi se va face un poll de genul: sb1: voturi echipa 1: ... ; voturi echipa 2 (pt echipa 1 va fi un sg reprezentant pe sb, aceeashi poveste la echipa 2) |
cred ca ar fi cezul sa formam shi noi nishte echipe !!!
|
pai si cine va/ne (dak sunt admis in vreo ekipa) opreste !? :P
|
da bey .......grupulete ........ce grupulete?
macar sunt 20 de omusteni pe aici? daca erau macar 30 -40 de oameni,da inteleg.......atunci apare si concurenta asa ca ........ aaaaa si sa nu uitam ca cei care deseneaza se impart in trei categorii:varza,mediu si cei care mai au treaba cu creionul cand vor fi in fiecare categorie cel putin 10 omusteni......ma bag si io pe felie . |
mai exact sunt 19 ...cei inscrishi in concurs ...
1. Devlin_Dirty 2. LKS 3. g_unit 4. vlad_4tuning 5. ad1 6. sica 7. mertan 8. DjRainManFast 9. cassyus 10. Ace Axel 11. Acadea 12. Intruder1k2 13. chitzy_66 14. maf 15. Dexter_20 16. Brianthedriftboy 17. ranek 18. blondish 19. eon |
deci nu sunt 20 .......hi hi hi
mey nu vreu sa fiu rautacios dar parerea mea este ca ........mai trebe oameni atentie .....e doar o parere |
pot sa ma bag si eu la una dintre teamuri, am ceva cunostiinte de desen si multa pasiune ptr masini >??/
|
si nu e suficient.. se face o ekipa 5... si se castiga locul... ceilalti vor lucra mai bine sa intre in ekipa... iar cei care sunt vor lucra si ei pt a ramane... :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:27. |
- Copyright 2026 4Tuning