![]() |
Mazda MX3 Tuning
Ok,vreau sa stiu numai de la cine se pricepe cu adevarat,sau daca exista teste facute etc etc
Vreau sa schimb injectoarele si pompa de benzina la motorul meu .. precizez ca motorul este 1,845cmc V6 24valve 133-136hp de fabrica,vreau sa pun injectoarele si pompa de benzina de pe 2.5 V6 24VALVE 163hp de pe Ford Probe .. motoarele de pe Probe sunt aceleasi ca al meu de pe Mazda numai ca bineinteles sunt ceva mai mari! Vreau sa stiu daca se potrivesc si daca voi obtine rezultate bune,pe langa faptul ca imi va consuma ceva mai mult!Masina mea are deja soft facut! Stiu ca imi trebuie injectoarele cu tot cu rampa,pompa de benzina si admisia mea refacuta in sensul sa traga cu adevarat AER RECE,apoi softul refacut! Multumesc |
Re: Mazda MX3 Tuning
nu are treaba rampa , poti pune doar injectorul , cat despre pompa de benzina , o gasesti in rezervor , sub bancheta spate ,., despre consum si alte performante nu vei obtine , ptr. ca injectorul [2,5/v6] sau pompa face aceiasi treaba [1,8/v6] de ce ? ptr ca calculatorul masinii tale este acelasi , cele enumerate mai sus sunt asistate , comandate de acel PC. . tot acelasi debit de benzina o sa scuipe injectorul , de senzorii de pe masina ,bafta , e o investitie care o faci degeaba . :???: vezi ca acelea-si motoare sunt si pe 323 [94-98] cat si pe 626 sau xedos
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:00. |
- Copyright 2026 4Tuning