![]() |
VW Golf 1.8GT
14 Attachment(s)
GOLF 3GT 1.8i-90cp, prima inmatriculare 1993, EURO 2; Cutie manuala 5+1; servo-directie; trapa electrica; computer de bord, jante aliaj BBS 15"+cauciucuri noi, discuri fata/spate; mp3 player pioneer+boxe noi, scaune tip recaro; proiectoare; grila fata fara semn inchidere centralizata; cozoroc luneta; consumabile abia schimbate, bujii+altele..MASINA ARATA SI MERGE IMPECABIL, masina este neinmatriculata
1950E....negociabil bineinteles.... |
Re: VW GOLF 1.8GT
Cat mai sunt valabile actele? Schimburi?
|
Re: VW GOLF 1.8GT
s-a luat primu rand de numere valabile pana pe 15 sep,mai ai de luat inca 2 randuri, din pacate nu ma intereseaza schimburi.
|
Re: VW Golf 1.8GT
UUP!!!, anunt valabil, masina a mai primit termocupla, termostat, antigel, nu mai necesita nici o investitie....doar inmatricularea:)
|
Anunt valabil, acelasi pret, impecabila.
|
In continuare este valabil, pe langa cash 1950E ACCEPT SCHIMBURI
|
schimbi cu masina de la semnatura sau vrei doar inmatriculate?
|
Salut, daca vrei schimb pe schimb sunt interesat, dar daca trebuie si diferenta nu am banii necesari, lasa-mi un pm cu raspunsul si un numar de telefon.
|
Schimb pe schimb nu pot, oricum, ms, macar am incercat
|
Super oferta 1700E, inca 2 randuri de numere pana la inmatriculare!
|
a ramas la acelasi pret 1700E, foarte multe piese schimbate pe bune, ultimul pe lista este ambreeajul
|
1 up la 2 zile
|
A mea te incanta?
|
@jockeu20....mersi de informare/avertizare, dar incearca sa faci si tu posturi altfel, in loc de a te baga in seama...asa, nu stiu daca respecta cineva regula pe aici de up la 2 zile.... daca ai sa te uiti mai sus ai sa vezi ca dau si eu cand pot, nu traiesc din UP!!!....bafta!
@CarteluL-mersi de oferta dar am nevoie de bani Si pretul ajunge asa la 1650Euro |
cat este taxa???
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:59. |
- Copyright 2026 4Tuning