![]() |
Primul Ford fabricat la Craiova a fost lansat oficial!
Primul Ford fabricat la Craiova a fost lansat oficial!
Oficialii Ford au prezentat primul model fabricat exclusiv la uzina de la Craiova, o utilitara Ford Transit Connect. Americanii nu se afla la prima incercare in Romania, in anul 1935 deschizand in Bucuresti prima uzina Ford cu linie de montaj operationala din Europa de Est. Anul 2009 reprezinta pentru compania americana un nou start in cursa pentru Europa de Est, planurile acesteia fiind de a atinge o productie de circa 300.000 masini pe an, destinata exportului. In uzina de la Craiova se va fabrica si modelul B-Max, inlocuitorul actualului Fusion. via Antena 3 <embed src="http://www.4tuning.tv/embedded/yPFiu4VwdBS" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" height="366" width="450"> |
Re: Primul Ford fabricat la Craiova a fost lansat oficial!
felicitari!
|
Nea Base fericit ca'ntotdeauna:D Felicitari si din partea mea
|
WOah ce tare! Eu stau langa fosta uzina ford din bucuresti. Inca mai e agatata de hala o ramasita a fostei fabrici.
|
felicitari si la cat mai multe masini fabricate
|
Corectie
Quote:
|
BRavo Ford!! Cat mai multe Connect-uri
|
Oltenia Power :)
Bravo lor, la mai mare. |
Quote:
|
Bravo, sa mearga treaba "ca pe roate"! Daca Mercedes n-a fost sa fie, macar sa mearga mai bine decat trebuie Ford-ului de la Craiova.
|
incepe tara asta sa urce ? oricum ford in romania e o realizare destul de mare cred eu...
|
Felicitari ! este un pas inainte !
|
Evoluam, maine poimaine facem si noi boeing 737 la timisoara(de exemplu):D
|
Sa speram ca nu o sa fie abureli si ca o sa angajeze romani si sa nu aduca chinezi cum erau zvonurile :lol:
|
As fi preferat un autoturism in locul acestei furgonete ... dar bine ca e si asta ... decat Oltcit si Daewoo ... Sunt curios cu cat o sa isi poate cumpara romanul una.
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:54. |
- Copyright 2026 4Tuning