![]() |
Un S2000 european
10 Attachment(s)
Un S2000 european
Despre Honda S2000 se pot spune multe lucruri frumoase in general, mai ales ca are o forma aerodinamica inca din fabrica. Insa proprietarul acestui exemplar a gandit ca masina lui nu corespunde normelor “europene”, asa ca a pus la cale un wide-body kit constituit dintr-un… amalgam de idei. Partea frontala a roadster-ului a imprumutat elemente de la un Mercedes SLK si a fost efectiv aplatizata. Nici posteriorul nu a fost neglijat, acesta beneficiind, din fericire, doar de o bara aftermarket. Mai mult, masina este de vanzare pe un site de profil, in schimbul a 25,000 €. Nu stim daca este vorba de o customizare sau un kit anume, insa mai mult decat sigur vom ramane fideli versiunii de fabrica. |
Re: Un S2000 european
e urata de lesini in fatza...a stricat bunatate de masina:rolleyes2
|
este mult mai frumoasa partea frontala originala .. cu asta zici ca e amfibiana
|
hidoasa fata.... au stricat aiurea un model reusit...... :(
|
Naspa, aiurea si total nasol. Pe bune care e scopu? O S2000 e perfecta asa cum e. Au mai si pozat-o langa una stock, sa se vada cat de urata e aia "tunata" prin comparatie.
|
cat de urata e bara spate si cum au lasat rezervorul, jessus, botul nici numai trebuie comentat;))
|
Zici ca e o broasca calcata de camion, pe zi ce trece au unii oameni niste idei, din ce in ce mai cretine
|
Din față arată ca un Corvette C6 bătut cu ciocanul :D
~Nautilus |
din contra mie mi se pare ca farurile aduc a CLS
|
naspa rau !:???:
|
Probabil ca nu stia daca gaseste cumparator in starea in care era adica stock si a zis sa mai bricoleze ceva pe la ea. saraca S2000.
|
imi place mai mult cea modificata
|
urata cu spume :))
|
Nu stiu de ce , dar am impresia ca sa chinuit ceva sa o faca asa urata :lol:
|
aoleu, e grav daca am inceput sa-i copiem pe asiatici...:shock: de obicei asta era treaba lor ..cu toate replicile si incercarile lor esuate... nu cred ca se va ajunge pana acolo...;)) totusi...
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:54. |
- Copyright 2026 4Tuning