![]() |
Cartela Cosmote
sal ce parere aveti despre cartele cosmote cu extraoptiunea de 2000 de minute?ce ziki se merita?numarul minutelor ma atrage:D dar pe de alta parte imi e ca nu o sa am cu cine sa le vorbesc..prietenii mei nu au cosmote!!
|
Re: Cartela Cosmote
lasa ca isi iau si prieteni dar un manual din cartela pe spate scrie ca cosmote poate modifica oricand datele ofertei acum cat o sa o tina nush da yo mi am luat ;) astept sa mi se activeze optinuea si sa rup:)
|
Quote:
aham..si banuiesc ca ti-au oprit din creditul initial de 5$ cei 3$ pt extraoptiune..da..si pe mine ma bate gandul sa-mi iau..poate ii conving si pe ai mei prieteni:D sa sa rup si eu:D dar din cate am inteles eu..oferta asta e valabila 1 an de zile..dupa aceea nu stiu |
1 Attachment(s)
ca pe timpul lu Ceausescu
|
Quote:
:shock: :shock: :shock: chiar asa a fost?lol nu imi vine sa cred:-P dap..cred ca e normal ca doar sunt la un nou inceput..si vor sa rupa piata cu astfel de oferte..ma intreb cat o sa tina...pana cand o sa riposteze si concurenta cu astfel de oferte:twisted: oricum asta nu e decat in folosul nostru al consumatorului:D |
am depasit pagrul celor 1000 de minute vb in numai 6 zile ....
cine nu ma crede ...asta e ....:) si sa numai zica nimeni ca nu se pot vorbi ..... |
vezi caq e unpic altfel faza cu cartelel. adica: cei 3 $ ii dai in fiecare luna ... pentru a avea din nou 2000 de min.
mai au o oferta interesanta: 32$ si primesti un telefon ... parca alcatel ... iar daca la aceasta cartela faci optiunea de 2000 de min mai platesti doar 1$ pe luna pentru ca ai creditul initial de 32$ ... primit bonus. |
Quote:
la mai mare:D sau la mai multe...cum vrei tu:twisted: m-am hotarat..maine imi iau cartela:!: |
Quote:
da asa e...dai in fiecare luna....adik iti opreste automat..si daca nu ai la acea data credit disponibil te anunta cu cateva zile inainte ca sa poti sa reincarci.. iar daca ni incarci la timp ca sa aiba de unde sa-ti opreasca 3$ iti dezactiveaza extraoptiunea..pe care poti sa o activezi din nou dupa ce reincarci..e convenabil zik eu.. |
s-ar putea sa fie prea tarziu ....nu se mai gasesc ...decat foarte putine si la supra pret ...adik peste 500 k / cartela
|
stiu ca silviu e sandilau:) si a spart 1000 de min in 6 zile :) suna si vb orice subiecte se poate :) tine o tot asa moshule:) :D :P
a si tari aia din ................................... cu masinile lor de ........... si ............ hp:) asa e |
eu cu un prieten am cuparat 20 de bucati si le-am vandut cu 500k fiecare...
afacere se face din orice :D la faza cu 1000 de minute in 6 zile nu ma mira... eu cand aveam zapp aveam abonamentul ala cu o sumedenie de minute in orice retea... 3000 parca, si rupeam... in doua saptamani depaseam... :D asta e... acuma pwla mea... connex... |
buna afacere momo :))) fff buna investitia
|
Ati Innebunniiitt cu cosmote ... deja incep sa urasc cuvantu :) peste tot se vb d`asta ..s a se termine draq promotia odata ...
kum e mokangeala cum inebuneshte romanu :) |
cosmote a devenit ca reclama de la Maggi :D
toata lumea...cosmote |
| All times are GMT +2. The time now is 12:18. |
- Copyright 2026 4Tuning