![]() |
Masina mea : Opel Rekord D '77
6 Attachment(s)
Prea multe nu sunt de zis :))
Opel Rekord D 1977 . Motor - 2000 cm 102CP. / 59000km Piese originale - carburator dublu - Dual exhaust de la galerii V8 SOUND :X:X:X :)) - Transmisie cu 4+1 rapoarte 190km/h maxim , basca 120km/h cu treapta 2. am nevoie de niste antifoane la viteza asta , nu se mai intelege nimic de tobe :)) Interior - Tapiserie piele crem+negru - Fete de usi carpeta totu original neatinse :X NU SE VINDE !!! |
Re: Masina mea : Opel Rekord D '77
foarte frumoasa masina, arata foarte bine pt varsta ei :D sa o stapanesti sanatos :D
|
Mersi frumos tata :)
|
Foarte faina masina ai acolo. Pastreaz-o cat mai originala, si vei fi foarte multumit. Folii de ce i-ai pus?
|
Pentru ca-mi rupe soarele interioru' , nu am garaj !!
|
weii ce bine arata batranica! e de colectie!
|
Dupa cum se observa in unele poze , masina era fara folie , tre s-o dau jos ca sa dus caldura :X sa se vada interioru :X:X , da masina e de la un colectionar , si oricum nu o vand , decat cu ceva bani frumosi !! are tot original!
|
Scumpa mea e de vanzare !!! am o urgenta si trebuie s-o vand , daca imi revin pana s-o vand , nu o mai dau !! deocamdata nu am ce sa fac !! tot original , nu bate nimic pe ea , pivoti , capete de bara , kit ambreiaj , toate noi de schimb !! oricum nu este nevoie !! pret bun !! 0726 154007
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:21. |
- Copyright 2026 4Tuning