Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   SAAB (https://forum.4tuning.ro/616-saab.html)
-   -   My Saabs 9000 & 9-5 - adi01 (https://forum.4tuning.ro/616-saab/141599-my-saabs-9000-and-9-5-adi01.html)

adi01 05-09-09 09:02

My Saabs 9000 & 9-5 - adi01

Bine v-am gasit ... nu am mai postat de mult timp .. tocmai am vandut VW Passatu B3 ( Bunica ) si am achizitionat un SAAB 9000 CSE 2.0 Turbo 200 HP 1996 .. ce parere aveti de aceasta masina ?

Date tehnice:

Motor : 2.0 Turbo Garett( sper ca asa se scrie ) 16V Direct Injection DOHC 200CP
Exterior : Jenti originale SAAB aluminiu 15" , Eleron original reglabil , stergator spate , stergatoare faruri , Frana pe disc pe toate 4 rotile
Interior : Geamuri electrice fata+ spate , Oglinzi electrice incalzite heliomate , trapa electrica , scaune electrice incalzite cu memorie , cruise control , computer bord ( care afiseaza de la consum la orice beculet sau problema , clima automata , inchidere centralizata pe telecomanda , faruri reglabile , servodirectie , SRS airbag fata , volan reglabil , ABS , ESP ( TCS Ctrl ) si ASR ( Care ma dispera ca nu pot sa il scot :( . cum vreau sa ma joc putin.. apare ASR in bord si .. ihhh ) .. Poze cu masina o sa postez diseara... dar pana atunci .. astept pareri despre aceasta masina..:)

AnDrEiCa 08-09-09 13:34

Re: My Saab !

Quote:

Originally Posted by adi01 (Post 2612573)
Bine v-am gasit ... nu am mai postat de mult timp .. tocmai am vandut VW Passatu B3 ( Bunica ) si am achizitionat un SAAB 9000 CSE 2.0 Turbo 200 HP 1996 .. ce parere aveti de aceasta masina ?

Date tehnice:

Motor : 2.0 Turbo Garett( sper ca asa se scrie ) 16V Direct Injection DOHC 200CP
Exterior : Jenti originale SAAB aluminiu 15" , Eleron original reglabil , stergator spate , stergatoare faruri , Frana pe disc pe toate 4 rotile
Interior : Geamuri electrice fata+ spate , Oglinzi electrice incalzite heliomate , trapa electrica , scaune electrice incalzite cu memorie , cruise control , computer bord ( care afiseaza de la consum la orice beculet sau problema , clima automata , inchidere centralizata pe telecomanda , faruri reglabile , servodirectie , SRS airbag fata , volan reglabil , ABS , ESP ( TCS Ctrl ) si ASR ( Care ma dispera ca nu pot sa il scot :( . cum vreau sa ma joc putin.. apare ASR in bord si .. ihhh ) .. Poze cu masina o sa postez diseara... dar pana atunci .. astept pareri despre aceasta masina..:)

Buna alegere, mai ales la motor ,presupun ca are un sound nice :D:D. Sa o stapanesti sanatos fara incidente:D:D

KAY_ 09-09-09 05:28

In 96 Saab era Saab , pareri nu cred ca o sa aflii prea multe ca e o marca mai rara pe la noi...asteptam sa ne spui tu:D

spahiudrifter19 28-09-09 00:21

pai si poze cu masina:?

adi01 29-10-09 09:50

8 Attachment(s)
POZe... altele vor mai veni ..

Niste idei de exterior ? In primul rand unde as putea sa gasesc niste semnalizari clare ?
Alte idei sunt binevenite ... :) astept pareri

VaLeX 06-11-09 17:18

Masina la exterior arata bine, se vede ca e ingrijita. Are forme mai deosebite , nu cred ca sunt multe idei , pentru exterior. Ma gandesc , avand 200de ponei, sa-o faci cat mai agresiva, dar sa nu dai in kitch. Fa-o pe placul tau, si o sa fie bine. Mai discutam la o cafea despre exterior.

eMH 27-12-09 20:23

Ce se mai aude de domnisoara??

D.Y ¬ 15-01-10 22:15

Mai ai maşina ? Sunt tare curios dacă mai este vie !

AnDrEiCa 16-01-10 17:31

Quote:

Originally Posted by D.Y ¬ (Post 2981417)
Mai ai maşina ? Sunt tare curios dacă mai este vie !

Este vie!:-)

florinvlad 16-01-10 18:29

Cat consuma o asfel de bijuterie?

florinvlad 16-01-10 18:30

Daca ai nevoie de ceva da un tel,la piese ma refer.

adi01 29-01-10 23:30

E vie , bineinteles :)
In aproape 10.000 de KM cat am parcurs eu cu ea ... am schimbat doar uleiul , filtrul de aer , si placutele de frana pe spate ... atat

Un update pt ea ...
Saptamana viitoare va primi un filtru de aer sport , SET de Bujii NGK Iridium IX ! , Crestere presiune la 1.2 BAR

In privinta puterii .. ea are 205 CP acuma , dupa crestere presiunii la 1.2 BAR va dezvolta 250 CP , Filtru + bujii sper la un 10-15 CP SPER am spus... dar asta voi vedea miercuri sau vinerea viitoare ...
Fac luni programare la Standul Dyno din iasi ..
Acuma sta pe dreapta trasa de vreo 2 saptamani , din cauza iernii ... nu i-am pus cauciucuri de iarna si am mers cu masina de servici pana acuma ( Diesel Power :) )
De consumat .. acuma iarna pe computere de bord arata 11.4L/100Km/h dar mai mult prin oras am mers.. Va tin la curent

In privinta pieselor... m-ar interesa doi rulmenti fata ! ca de cand am luat-o .. imi huruiesc rulmentii de 10.000 de km incontinu in cap ! un pret ceva la ei ? nu noi .. sh dar sa nu huruie atata vreau !

Alte intrebari ?:)

eMH 30-01-10 07:47

Am eu o intrebare: Cat te-a costat? Stiu ca sunt destul de rare...

adi01 30-01-10 09:15

Putin rau .. masina original a fost data drept garantie cuiva in schimbul unei sum ie de bani , iar cum acea persoana nu a putut sa inapoieze banii , a vandut masina ... mai exact 1000 de EURO i-am dat , nici nu am stat la discutii prea multe.. avand in vedere ca acea persoana mai mult de 200 de km nu a mers cu ea si nu stia mare lucru despre ea . :)

eMH 30-01-10 09:32

Sa imi bag :|

De unde atata noroc?? Deci iti dai seama ca valoreaza minim 3.000 ?
Doamne ce noroc au cate unii...
Daca gaseam eu masina asta la 1.000 E vindeam tot ce prindeam din casa si a doua zi o cumparam... Felicitari,ai o masina foarte misto,la un pret si mai misto!

All times are GMT +2. The time now is 22:22.

- Copyright 2026 4Tuning