![]() |
Campionatul European DRAG King of Europe - Kiskunlachaza Ungaria - 4, 5, 6 sept. 2009
4, 5, 6 septembrie 2009 Kiskunlachaza Ungaria
La 50 de km de Budapesta pe aeroport; linie de start cu bradutz lunga de 1 km, lata de cel putin 20 m; circuit (in caz ca nu-ti arde de liniutze); cronometru cu fotocelula; spatiu expozitional cu masini si motociclete; standuri cu vanzare auto si moto; tribune; garduri despartitoare intre public si pista; solutie aderenta pe pista (adica masina pleaca bine si pe ploaie); terase cu mancare si bauturi, toalete, cosuri de gunoi; Cele mai tari masini din Europa se intalnesc sa-si arate puterea. O sa fie grav! Din Ploiesti plecarea se face joi si vineri seara. :peace: |
Re: Campionatul European DRAG King of Europe - Kiskunlachaza Ungaria - 4, 5, 6 sept.
cine mai pleaca in seara asta?
|
Re: Campionatul European DRAG King of Europe - Kiskunlachaza Ungaria - 4, 5, 6 sept.
Plec eu asta seara :peace:
|
Pa :lol:
Cine merge pana la urma cu tine ? |
Taz si cu dom' profesor! :peace:
|
Drum bun, sa veniti cu niste poze sau ceva si ptr noi :lol:
|
a fost frumos.....super obosit sunt asa ca voi urca pozele mai tz putzin.
|
A fost calitate!
Si organizarea si masinile si publicul. Tazule..., fata la Titi Aur cu ochii albastre o fi ajuns cu bine de la Oradea la Constantza? :lol: |
Puneti si voi poze cu ce spume au fost acolo
Am vazut ca Romania a avut masini de 11 si 12 sec :) |
Eu n-am facut nicio poza, ci doar am filmat cu camera! Vezi la mine filmarea.
Shmecherie de cursa! Cazarea a fost de nota 10, masa de ping-pong, curte mare, gratar si caini unguresti care nu latra ca ai nostri... Ham-Ham-Ham! ci Hem-Hem-Hem! (cu accent unguresc) :lol: |
Quote:
|
1 Attachment(s)
bine ca macar o masina a reprezentat Ploiesti-ul... :lol:
|
Va multumesc pentru toata sustinerea si multumesc echipei de mecanici care mi-a fost alaturi! :peace:
|
Quote:
|
Ce sa zic Tazule...
Te-ai miscat super repede, mai ales cand a cedat cutia si erau intinse piese in jurul nostru de nu credeam sa mai refacem masina. Si totusi a fost gata in timp record! Treaba buna! |
All times are GMT +2. The time now is 03:27. |
- Copyright 2025 4Tuning