Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Drift Section - Sideways Action (https://forum.4tuning.ro/361-drift-section-sideways-action.html)
-   -   Mini circuit drift - Piatra Neamt (https://forum.4tuning.ro/361-drift-section-sideways-action/141331-mini-circuit-drift-piatra-neamt.html)

Ali_ump 03-09-09 14:46

Mini circuit drift - Piatra Neamt

6 Attachment(s)
La Piatra Neamt exista un mini circuit de drift pe care nu de mult s-a organizat un eveniment auto si participantii , in special cei care au participat la demonstratia de drift l-au apreciat ca fiind unul destul de ok !
Momentan

Va atasez cateva fotografii, un film cu traseul :!:

FLAME 18-09-09 13:40

Re: Mini circuit drift - Piatra Neamt

daca ar fi asfaltul mai bun si un pic mai lung si cu mai putine viraje ar fi perfect:)...dar cine stie pe viitor poate se va asfalta macar

Ali_ump 21-09-09 19:20

Speram ca cineva se va sesiza! Potential este cu circuitul dar ....vom vedea daca se va materializa ceva!

stefan_88 21-09-09 22:10

Sa speram ...dar sa revenim putin cu picioarele pe pamant. Nu cred ca v-a investi cineva in poligon ( macar pentru o asfaltare ) in viitorul apropiat. Sper sa nu am dreptate ...dar cam asta e realitatea.

BULLDOG 21-09-09 22:29

Parerea mea ii ca se poate face treaba buna cu circuitul ala cu o investitie minima pentru o companie cu potential, sau de ce nu, o asociatie cu niste sponsori generosi. Parerea mea e ca o astfel de investitie poate sa aduca chiar si castiguri pe termen lung.

Ali_ump 22-09-09 00:34

Quote:

Originally Posted by BULLDOG (Post 2658433)
Parerea mea ii ca se poate face treaba buna cu circuitul ala cu o investitie minima pentru o companie cu potential, sau de ce nu, o asociatie cu niste sponsori generosi. Parerea mea e ca o astfel de investitie poate sa aduca chiar si castiguri pe termen lung.

Este ! Dar trebuie vazut cine si cum...:rolleyes2

cRbL 22-09-09 00:39

vechea poveste...
eu am o teorie legata de circuitele de liniute/drift din tara...
si anume ca nu se vor da aprobari pentru chestii de genul. de ce ? daca toata lumea se duce acolo sa se dea/sa invete/ sa omoare masina, cine mai ramane pentru amenzile de pe strazi, spagile si tot asa ? cine stie ce interese sunt la mijloc...la cati oameni cu bani sunt in tara asta, imi e greu sa cred ca nu s-a gandit unu la o chestie de genul...
sigur, investita ar fi mare pentru un astfel de circuit dar daca e sa o iei matematic...cam ce profit scoti daca ai loc pentru 402, 1000m, drift, tribune si standuri ?
Daca vine cineva cu banii, eu vin cu planurile si ideile necesare :) :)
Poate aveti totusi noroc si se gandeste cineva sa faca o fapta buna si sa toarne niste asfalt acolo, merita.
Bafta

claudiu29 05-10-09 16:03

Deci am si eu o nedumerire? Daca eu am la 50km distanta de Bucuresti 3000 metri patrati si vreau sa asfaltez de ex.( nu ca as avea banii de lucrul asta:) ) care e problema ce fac eu pe locul ala? pista de drift de ex. e pe domeniu privat nu??

scturoag 05-10-09 16:26

Pentru poligonul din Piatra-Neamt ar trebui sponsori... cel mai bine e sa cautati la companiile mari sponsorizari... si bineinteles ... inainte facut un proiect...si puse reclame pe circuit ... plm ... si taxa de intrare/participare... castiguri pe termen lung ce'i drept ... nu ar strica sa vorbiti la cateva companii :)

taz.frkz 06-10-09 09:27

claudiu29: gandeste'te ca se intampla ca la baneasa... un mic incident.. si cineva este ranit pe urma vine politia care iti pun niste intrebari.. aveai voie sa faci acest lucru ? aveai voie sa ai tribune si oameni etc ? daca chiar vrei sa faci ceva vorbeste cu gratian cred ca el este cel mai in masura sa'ti explice cum stau treburile astea

tarnafes 09-10-09 00:54

Voi care va dati toata ziua pe un "poligon" ca ala va plangeti ca nu e asfaltat, noi in bucuresti ne dam pe unde putem, ne dam in parcari si fugim, ne dam noaptea pe la giratorii alergati de politie, daca am avea noi circuit aici pe undeva neam da si pe pamant !

scturoag 09-10-09 01:06

Quote:

Originally Posted by tarnafes (Post 2704719)
Voi care va dati toata ziua pe un "poligon" ca ala va plangeti ca nu e asfaltat, noi in bucuresti ne dam pe unde putem, ne dam in parcari si fugim, ne dam noaptea pe la giratorii alergati de politie, daca am avea noi circuit aici pe undeva neam da si pe pamant !

De acord cu tine, dar nu cred ca ai vazut poligonul live... nu e intr-o stare asa de buna precum pare... sunt multe gropi, asfaltul nu e unul potrivit pentru drift(nu'i asfalt fin, ii asfalt pietricit)...
Niste sponsori daca s-ar gasi ar iesi treaba buna... sa il asfalteze, sa taie buruienile si boschetii, si 2-3 stand-uri, poligonul din Piatra Neamt ii foarte bun pentru drift(ca si traseu, curbe multe)...dar are nevoie de putina atentie(ma rog, cam multa, ma refer la finante)...
Oricum, speranta moarte ultima ! asa ca... cautati sponsori !

cRbL 10-10-09 06:04

io in locu vostru as da la lopata si bidinea zi de zi doar sa am unde sa ma invart de nebun. rupeti buruienile, dati cu matura si turnati ciment in gropi :) nu e cine stie ce, dar e CEVA

vorbiti cu cineva la primarie poate aveti noroc....

Ali_ump 10-10-09 10:48

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 2704734)
De acord cu tine, dar nu cred ca ai vazut poligonul live... nu e intr-o stare asa de buna precum pare... sunt multe gropi, asfaltul nu e unul potrivit pentru drift(nu'i asfalt fin, ii asfalt pietricit)...
Niste sponsori daca s-ar gasi ar iesi treaba buna... sa il asfalteze, sa taie buruienile si boschetii, si 2-3 stand-uri, poligonul din Piatra Neamt ii foarte bun pentru drift(ca si traseu, curbe multe)...dar are nevoie de putina atentie(ma rog, cam multa, ma refer la finante)...
Oricum, speranta moarte ultima ! asa ca... cautati sponsori !

Vorbe mari tot spui acolo! E greu la noi cu asa ceva! :rolleyes2 Poate in timp...

scturoag 10-10-09 12:24

Stiu ca is vorbe mari... dar cu putina ambitie se vor rezolva toate !

All times are GMT +2. The time now is 10:28.

- Copyright 2026 4Tuning