![]() |
Se poate ?
Sal all RR members :lol: daca se poate pot sa apar si eu pe la intalnire ?
8:30 Paltinisanu ? si 8:30 Mall ? ca membru simpatizant :rolleyes2 |
Re: Se poate ?
Dc nu s-ar putea ?!
|
Buna timisorenilor!
Ma numesc DANA, am 21 de ani, de vreun an si jumatate viata m-a tinut prin Bucuresti ca sa imi fac o cariera unde am descoperit pasiunea pentru masini si pentru curse. Intre timp am intrat intr-un club.. spun cei din conducere, pe forte proprii, caci i-as fi impresionat in mod placut de felul in care conduc (daca spun ei :-P). Acum Timisoara ma cheama. In maxim o luna o sa apar si eu pe acolo... eu si cei 100 de caluti pe care ii detin. Am si eu o intrebare mai indrazneata.. Cand, cum si unde se tin in Timisoara intalnirile impatimitilor vitezei si tuningului de masini? Sper ca nu v-am plictisit.. Va tzuc! |
hey hey ce faci fetele te plimbi
|
Simt o oarecare umbra (neplacuta) de sarcasm in replica ta "Dle Moderator"..... duce lipsa oare Timisoara de racer-ite sau faptul ca am petrecut o vreme prin Bucuresti, te-a determinat sa ai atitudinea aceasta.... da, "ne plimbam", "mai facem" si cateva drifturi, cateva liniute.... vei auzi de mine.... ne vedem pe strazile din Timisoara.... Te-am tzucat!
|
esti buna ?
|
bah tzaran prost, tzam mai zis sa nu mai fi necioplit cu femeile
neam de traista ce esti |
intreab-o daca are-o pretena ramona
|
Quote:
|
Quote:
Nu bagatzi botu bah,ca e politia undercover ! |
Buna dragii mei...
Sunteti tare haiosi :) Hai ca poate ne vedem cat de curand... dar nu cred ca o sa stau prea mult... foarte posibil ca weekend-ul viitor sa ajung prin Timi... Poate imi da-ti si mie niste idei cum si pe unde se mai petrec timisorenii la sfarsitul saptamanii, ca eu am cam absentat in ultimul an si jumatate :P Va imbratisez... DANA |
sunama cand ajungi
|
STAI !... ca eu vin Luni in Bwukale !
|
Quote:
|
Quote:
|