![]() |
daewoo leganza
4 Attachment(s)
ce parere aveti despre asta?
|
Re: daewoo leganza
Ce nebuni ! :))
|
e BETOOOOOON :D
|
mdea, frumos
da lasati masina la o parte si uitativa numa ce la fix is puse dalele pe trotuar, ce mai parca-i impecabil totul daca nu chiar este masina m-o terminat la fel si aia de aseara ce poti merge si cu fata si cu spatele cu viteza mare |
tare masina
|
Hohoooooo...ce-i asta frate :P.....super belea....da nu va ganditzi ca rezista mult pe mainile la maniacii ala de arabitzoi.....stitzi filmuletzele :D...nu mai am ce comenta.
|
4 Attachment(s)
mai ia cateva..nu la fel de spectaculoase....da merge cred eu :)
|
asta e lanos toata ziua nu e leganza
|
1 Attachment(s)
doua legantza..
|
moama super tari ... nu credeam ca poate sa arate asa de bine ... am ramas cu gura cascata ...
|
la prima parca ar mai merge nijte preaguri si spolere..si ar fi cu adevarat mortala..iar a doua are nijte jante beeeton! nota 10!
|
Super tari !!! Nu stiam ca poate iesi asa o minunatzie din leganza !
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
sper sa nu jignesc pe nimeni dar mie mi se par cele mai nepotrivite masini pt un om normal..o familie... ea intra la clasa LIMUZINE chiar daca unii nu cred dar acolo intra... intretinere scumpa pot spune si nici nu te uimeste cu ceva... stiu ce spun;) de aceea nu vezi asa masina aranjata la noi..mai mult de jenti si geamuri eu n-am fazut nik special
|
da, ai dreptate, Leganza e clar o limuzina..insa una care arata al dracu de bine tunata!:twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:37. |
- Copyright 2026 4Tuning