![]() |
Idei pentru un 1.4 hdi
Am un 207 cu motor 1.4 hdi 68 de cai. Ma interesaza ce modificari pot sa aduc motorului pentru o crestere de putere, inafara de cip sau resoftare. Buget 1000eu aprox.
|
Re: Idei pentru un 1.4 hdi
Remapare si cu restul de bani as investi in estetica.
Motorul e prea mic si fragil pentru a renta modificari hard a motorului. |
Cand am cumparat masina 1.4 avea numai 68 de cai, momentan la peugeot este si 1.4 hdi cu 90 cai, motorul ii la fel, care i diferenta? are alt turbo? nu pot sa schimb turbina? la ODB tuning cu remapare ajung la 95 de cai, oare nu i prea mare schimbarea? fara nici o modificare a motorului nu o sa am probleme ?
|
Nu vei avea probleme daca nu abuzezi de acei cai putere in plus.
|
Nu exista motor 1.4 hdi de 90 cai la Peugeot. Poate te-ai uitat la vechiul 1.4 e 90 cp, care acum e inlocuit de 1.4VTi 95 cp.
|
In cel mai bun caz va pica doar ambreiajul, nu degeaba au 1.6 hdi de 90 cp.
|
eu sincer iti recomand sa-ti tii banutii in buzunar sau sa-i cheltui pe alte lucruri (exterioare, interioare, scutece la copil etc :-P )
am acelasi motor pe un 307 si iti spun sincer ca sunt foarte multumit de el chiar daca uneori se simte nevoia de mai multa putere. dupa cum a spus si basti vei avea probleme cu ambreiajul. la fel s-a intamplat pe multe 307 "modificate" sau "cu mai multi caluti". gandeste-te bine si analizeaza corect beneficiile si incovenientele care dupa mine sunt mai multe. numai bine! |
stie cineva de tip de turbina este pe 1.4hdi din 2005?
multumesc anticipat |
| All times are GMT +2. The time now is 23:41. |
- Copyright 2026 4Tuning