![]() |
Informatii Computer de bord
Salut. Urmatoare masina care o voi cumpara vreau sa aibe neaparat computer de bord care sa arate cosumul si autonomia. Ma intereseaza daca urmatoarele au sau nu: Passat 1998-2001, golf 4, Audi A6 1998-2001, Octavia 1 cu facelift, Mondeo 2001-2003, BMW E46 pana in 2000,Seat toledo sau leon 1998in sus etc. .Poate pare o intrebare proasta dar chiar nu stiu daca au s-au nu. Am condus un megane 2 si avea. Rog cei care cunosc aceste masini sa-mi raspunda. In general caut o masina pana in 5000-5500 e .Mersi
|
Re: Informatii Computer de bord
nimeni nimic? sau e o intrebare proasta?!
|
Un Golf 4 bun care sa aibe ce cauti tu nu gasesti la banii astia. Te poti gandi linistit la celelalte masini enumerate. La Golf 4 poti activa functia range (autonomie) la modele: Pacific, Ocean, Edition (08.2003-12.2003), Gt Sport, R32 (05.2003-08.2003). Or mai fi si alte modele, dar la astea sigur merge, daca au computer de bord midline sau highline.
|
Mersi , dar ce nu inteleg eu: de ce in toate anunturile de vanzare la masiniile astea enumerate de mine scrie computer de bord? E scris asa ca sa sune bine s-au au si nu au functia asta? Golf 4 e oricum ultimul la mine in lista preferintelor, ma intereseaza mai mult passatul.
|
computer de bord nu e egal cu trip computer.
|
Quote:
|
Eu am intrebat informatii despre computerul de bord nu despre preturi si cu cat si ce imi cumpar eu. Reformulez intrebarea, ma intereseaza care dintre masiniile enumerate de mine au trip computer? Mersi
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:36. |
- Copyright 2026 4Tuning