Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cu ocazia zlei de 8 Martie fetelor..... (https://forum.4tuning.ro/28-femei/14093-ocazia-zlei-8-martie-fetelor.html)

d3vilish_lips 07-03-06 23:03

Cu ocazia zlei de 8 Martie fetelor.....

35 Attachment(s)
....ceva cu care sa va clatiti ochii fetelor asa k sa va mai destindeti si voi distrati`va kat puteti...neste poze cu baieti (m`am chinuit sa pun pe toate gusturile sper sa fi si reusit :twisted: )...ptr fetele care ubesk fete neste poze...mashina in care near sta bine :twisted: ...neste bijuterii de la chane(k poate makar una dintre noi se lipeste de ele)....si cate ceva de vorba buna :
-Traieste fiecare zi ca si cand ar fi o viata. Nu stii niciodata cand mori pentru ca, daca nasterea poate fi programata, moartea niciodata. Nici macar atunci cand te sinucizi.
-Asteapta-te ca prietenii cei mai apropiati sa te dezamageasca. In ziua in care se va-ntampla, nu vei fi luata prin surprindere, si, deci, nu vei fi dezamagita.
-Nu citi carti care te-nvata cum sa fii fericita in doi! Fericirea nu se citeste si nu se-nvata din carti. Nu citi paginile despre sex din revistele pentru femei. Sexul este pentru cei care nu fac dragoste, iar dragostea este imperfecta pentru ca este mereu spontana, mereu disperata, mereu innebunita de durere si de spaima ca se va termina intr-o zi.
-Nu-ti face planuri pe termen lung. Seismele nu pot fi anticipate decat cu un minut inainte de a se produce.
-Nu te teme sa vrei mai mult. Daca vrei putin, nu vei primi nimic.
-Pune bani in genti si uita de ei. Cat de bucuroasa vei fi sa-i gasesti, cand nu te-astepti!
-Ajuta oamenii si nu spune nimanui. Nici macar lor.
-Zambeste si nu fi suparata cand cineva iti spune ca esti “curva” (regret exprimarea!). Nimeni, in afara de tine, nu stie cate nopti dormi singura.
-Fii puternica si fragila in acelasi timp. Lasa-te ranita de oameni si nu-i judeca. Durerile scot tot ce avem mai bun din noi.
-Spune-i intr-o zi barbatului care te iubeste cel mai mult: ”Vreau sa fii tatal copilului meu. N-am nevoie de un tata pentru a plati pensia alimentara, ci am nevoie de un tata care s-o iubeasca pe mama. Nu cunosc pe altcineva care sa ma iubeasca mai mult ca tine!”.(da asta mai inkolo sa nu va apukati de akum :twisted: :twisted: )
-Nu-ti pierde timpul si nu-ti epuiza nervii cu un barbat plin de bani, dar cu care nu poti sta la telefon mai mult de doua minute. Nu merita!
-Plangi, fii disperata, da-te cu capul de pereti, dar asigura-te ca nu te vede nimeni. Cei care te iubesc vor suferi sa te vada asa, iar cei care te urasc vor juisa de fericire.
-Daruieste. Nimic pe lumea asta nu e mai frumos decat sa-i vezi pe oameni incurcati din pricina cadourilor primite de la tine.
Fa surprize!
-Nu-ti pierde noptile prin baruri, nici macar de dragul barbatului tau. Lasa-l sa se duca singur! N-ai nici un interes sa arati la 30 de ani, ca una de 40, ori noptile pierdute prin baruri si discoteci au doar acest rol.(asta nu e valabila 4 all of you)
-Machiaza-te diafan. Te va intineri si vei arata ca o papusa.
-Viseaza! Cu ochii deschisi sau inchisi. Multe din dorintele tale se vor realiza. Acestea sunt surprizele pe care viata ti le face.
-Condu in viteza. Sigur, riscul de accident e mare, dar senzatia este unica.
-Spune-ti intotdeauna ca-i mai bine ca oamenii sa se teama de tine, decat sa te iubeasca. Cei care te iubesc o fac oricum, pentru ca simt, nu pentru ca vrei tu.
-Nu intra in competitie cu alte femei. Vei ajunge sa fii ca ele, nu ca tine.
-Fii punctuala. E atat de rar!
-Iubeste-te! In final, numai tu iti vei ramane!

Psycho 07-03-06 23:08

Re: Cu ocazia zlei de 8 Martie fetelor.....

wtf .. am nimerit greshit pagina :) >:)

aleks 08-03-06 02:24

la multi ani de ziua voastra fetelor

Psycho 08-03-06 04:20

idem ... ashteptam sa datzi de baut :drunk:

EvLSant0S 08-03-06 06:32

lma fetelorrr

Psycho 08-03-06 06:49

9 Attachment(s)
si varianta secsi la tot ce`i mai sus

totul pentru voi pentru o lume mai buna

Chelooo 08-03-06 06:54

LOL ... anyway ... HAPPY BIRTHDAY GIRLZ :P Acu saritzi pe mine si pupatzima :P
si btw ... misto thread :P

Skillzu 08-03-06 08:06

super tare tot ceea ce a scris acolo devillish_lips...;)

La multi ani fetelor!

steffy 08-03-06 08:22

dap..tare thread ul..si,ce baieti pe aklo?da' mie tot mai mult imi plac aia pe kre i a pus psycho..rrrrrrrr...:woowoo:...just kiddin'..;-)

ERY 08-03-06 08:46

La Multi Ani si sa fiti iubite de cine vreti voi :).... si devilishlips... aveti grija pe unde o ardeti azi ca e si nevasta-mea cu voi :D

Eugen_TL 08-03-06 10:30

la multi ani si sa fiti fericite si etc si etc si nu in ultimul rand ETC :) :) :)

mI^cHeLLe 08-03-06 11:41

devillish_lips fff frumos ...Psycho tu cam ce voiai sa faci sa ne strici ziua ? :) ... multumim baieti .

ciprian_the_1 08-03-06 12:20

La Multi Ani fetelor si sa fiti iubite !!!!! dar nu prea mult ca........stiti voi

GolfuletzS 08-03-06 12:50

LA MULTI ANI :P

tot c va doriti mei fetelor... si nu cicaliti baieti :-p

ZerO_CooL 08-03-06 14:41

LA MULTI ANI tuturor fetelor, femeilor si mamelor de pe acest forum !!!

All times are GMT +2. The time now is 12:30.

- Copyright 2026 4Tuning