Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Craiova (https://forum.4tuning.ro/38-craiova.html)
-   -   Plecare KOE Cluj 18 septembrie (https://forum.4tuning.ro/38-craiova/140850-plecare-koe-cluj-18-septembrie.html)

ME.Beast 31-08-09 19:42

Plecare KOE Cluj 18 septembrie

Haideţi să ne vorbim, īn primul rānd CARE merge care NU are cu ce să mearga sa ţipe tare.
Hai sa ne organizăm cu o plecare frumoasă..plecānd de vineri seara..undeva pe la 7-8 ..să o īncingem acolo cu un grătărel, ălea ălea..

Eu am 2 locuri libere in maşină, cine nu are cu ce merge, mesaj privat, şi ne auzim.

Greedy91 01-09-09 01:19

Re: Plecare KOE Cluj 18 septembrie

din partea mea , merg sigur cel putin 2 masini . o astra gtc omu a zis ca nu ia , si un 200sx in care intra doar 2 , locurile din spate sunt bune doar daca esti rahitic sau ai 7 ani .

trecand peste plecam la 7 juma 8 si ne strangem toti unde ?

Gabi 01-09-09 01:42

First of all, ruta Craiova - Rm. Vālcea - Tălmaciu - Sibiu - Cluj-Napoca este ok ? Drumul ăsta, conform Sony Route Planner se face īn 6 ore şi 44 de minute, avānd 356,3 km.

Dacă se pleacă pe Drăgăşani, ca punct de plecare propun Petromul de la han.
Dacă se pleacă prin Bariera Vālcii (distanţa pānă la Vālcea este aceeaşi prin ambele părţi, avantaj avānd ruta Drăgăşani, d.p.d.v. al drumului), Petromul de la Bacriz.

La mine e full - eu, Laure2fast, Cataaa_ şi Droma.

ME.Beast 01-09-09 02:14

Eu sunt decāt cu tata....si mai avem loc

Gabi, să fie drumu' bun contează..presupun că sunt aceiaşi km ..cu mici diferenţe ?!

Gabi 01-09-09 02:18

Diferenţa dintre cel mai scurt şi cel mai lung traseu (tot conform Sony Route Planner) este de ~ 80 km (dus-īntors).

Craiova - Găneasa, ştie toată lumea cum e.
Găneasa - Vālcea, acceptabil (se poate merge cu 100 km/h fără probleme).
Vālcea - Cozia, bun.
De la Cozia īncolo, n-am mai fost īn ultima perioadă, dar presupun că este ok drumul, ţinānd cont că este drum european.

ME.Beast 01-09-09 02:25

Repet, am 2 locuri libere in maşina! Hai, care nu au cu ce merge, nu staţi acasă..!
PM şi vorbim!

Gabi, app, ai un PM!

lancerX 01-09-09 08:40

la cluj cum ajungeti?...si eu vreau sa ne intalnim prin zona :P ar fi loc unde sa ne intalnim in parcare la mall..la polus ...ii imensa :P

GrAnDe 01-09-09 12:36

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 2601585)
Diferenţa dintre cel mai scurt şi cel mai lung traseu (tot conform Sony Route Planner) este de ~ 80 km (dus-īntors).

Craiova - Găneasa, ştie toată lumea cum e.
Găneasa - Vālcea, acceptabil (se poate merge cu 100 km/h fără probleme).
Vālcea - Cozia, bun.
De la Cozia īncolo, n-am mai fost īn ultima perioadă, dar presupun că este ok drumul, ţinānd cont că este drum european.

De la Cozia pana la Sibiu drumul e foarte ok :-)

hiena 06-09-09 14:10

s-ar putea sa merg si eu ...sunt ceva probleme ca se intercaleaza cu majoratu fomeii,dar ... sa vedem cum o pacalesc sa'l amane :d

ME.Beast 09-09-09 01:05

Quote:

Originally Posted by hiena (Post 2615500)
s-ar putea sa merg si eu ...sunt ceva probleme ca se intercaleaza cu majoratu fomeii,dar ... sa vedem cum o pacalesc sa'l amane :d

Ia vezi cum reusesti :D

Detroitjam 14-09-09 11:26

Daca mergeti spre zona CJ recomandarea mea este sa mergeti numai pe drum european (chiar daca sunt destul de multe tiruri) pentru ca drumurile adiacente (judetene) sunt PLINE de gropi in zonele astea de munte. Unde mai pui ca e autostrada in lucru si e plin de camioane carand piatra.
Nu pot sa va urez decat bafta, drum bun si distractie placuta.

All times are GMT +2. The time now is 21:50.

- Copyright 2026 4Tuning