![]() |
Donații!
10 Attachment(s)
dau cuiva care are nevoie ..2 carburatoare oltcit...nu stiu specificatile ..le am din garajul pe care l-am inchiriat ..erau puse la pastrat de ceva ani ..cica de prin 2000..sunt in CERNAVODA capat autostrada bucuresti -mare:)
<Moderator edit> Reguli: 1.Aici postează doar cei ce doresc a DONA, nu cei cărora le-ar prinde bine o donație.Aceștia din urmă,vor aștepta să vadă cānd și dacă apare ceea ce le este necesar și nu-și permit a cumpăra. 2.Beneficiarului donației,īn mod uzual ii revine obligația de a se deplasa la donator ,sau a plăti taxele de expediere,după caz. 3.Cei ce donează sunt rugați să posteze poze și detalii. |
re: Donații!
Nu le expediezi?...platesc yo transportul.
|
Re: Donații!
le expediez cum sa nu ..numa sa nu le arunc si nici sa ma incurci nu as vrea.deci ..adresa nume ...
|
Ai Mp cu adresa mea.
|
Ai PM si de la mine...
|
Donez un haion complet culoare alba un pic cu urme de rugina si bara fata de metal cu bandoul pe ea + flapsurile.
Bara si flapsurile sunt aproape noi Astept pe cine are nevoie o sa pun si poze |
S-au dat carburile ?
|
Quote:
|
Nici eu!
|
Daca mai apar...poate le impartim :)
|
Va rog sa aveti amabilitatea macar sa raspundeti la Mp daca le mai aveti sau daca nu si daca se trimit prin posta?!
|
am un ceas de plafon romanesc cu suport gri,care il donez cuiva care nu are
|
Quote:
|
lasa ca tu ai ceas de plafon :P
|
Mai ai ceasul?