![]() |
Sportec SPR1
3 Attachment(s)
Sportec SPR1 - va aparea, in premiera mondiala, la Geneva.
Motorul dezvolta o putere de peste 800hp, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 de km/h se face in 3 secunde. Pentru a atinge 200km/h SPR1 are nevoie de 8,7 secunde si poate atinge o viteza maxima de 380 de km/h. Mai multe detalii vor veni cu ocazia lansarii de la Geneva. |
e un porsche nu?
|
Re:
Quote:
|
in ultima poza... pe spate scire Carrea? :twisted:
|
Re:
Quote:
oricum prinde contur in bine :wink: + motorizare care te unge pe suflet 8) |
porsche .. tot porsche ramane ... :)
desi .. din scitele astea numai .. nu se poate vedea prea multe ... doar un contur de porsche .. ramane de vazut cum va arata .. |
E nava !! :lol:
|
la design nik nou---aceleasi linii , in schimb motorul imi produce fluturasi in stomac :D :D
|
in ultimul timp parca e un concurs de masini bomba cu performante incredilbile,cand aia prinde 200 probabil a mea se chinuie la 80 :cry:
|
hmm ... zice viteza maxima de 380 ...
moama ... unde apuci sa ii dai atata ? ... ca nici pe autostrazi si din astea nu cred ca mergi cu atata ... eu zic ca limitata la 300 .. ar ajunge .. la o masina de serie .. |
pastreaza linia Porsche, nu aduce nimic extrordinar la design, in schimb motorul si performantele .... incredibile.
|
designul nu ma impresionat dar motorizarea ...uh .... belea belea ....monstru
|
MOTORIZARE SI PERFORMANTA E DE... VIS,DAR FORMA NU IMI PLACE MULT!SUNT F MULTE ALTE MASINI CARE EXCELEAZA LA CAPITOLUL DESING,FATA DE MASINA IN CAUZA! :wink:
... |
2006 Porsche Sportec SPR1
7 Attachment(s)
Type: Twin-Turbo Flat-6
Displacement cu in (cc): 220 (3596) Power bhp (kW) at RPM: 590(802) / 8200 Torque lb-ft (Nm) at RPM: 656(880) / 4800 Redline at RPM: 8700 Brakes & Tires Brakes F/R: ABS, vented disc/vented disc Tires F-R: 255/30 R20 - 345/25 R20 Driveline: Rear Wheel Drive Exterior Dimensions & Weight Length × Width × Height in: 174.2 × 73.2 × 49.7 Weight lb (kg): 2966 (1345) Performance Acceleration 0-60 mph s: 2.9 Top Speed mph (km/h): > 236 (> 380) super viteza ...super pret ...presupun eu estimativ 200 k E ...cam atat |
Re: 2006 Porsche Sportec SPR1
peste 380 km viteza maxima?adik e mai tare decat carrera gt,slr!ce masina...
si arata si f bine |
| All times are GMT +2. The time now is 16:08. |
- Copyright 2026 4Tuning