![]() |
Teaser pentru Skoda Superb Estate
1 Attachment(s)
Teaser pentru Skoda Superb Estate
Skoda a lansat pe piata zvonuri ce fac referire la noul Superb Estate, ce va fi dezvaluit luna viitoare, in cadrul Frankfurt Motor Show. Categoria “estate” incepe sa prinda contur pentru Skoda, oficialii companiei declarand ca sunt foarte interesati de acest segment de piata, utilizand “la greu” resursele companiei Volkswagen pentur a reusi acest lucru. Gama de motorizari se anunta inca de pe acum una decenta, fiind disponibile doua variante 1.4 TSI (125 CP si 170 CP) si un 2.0 TDI de 170 CP. Inca nu se stie daca Skoda va opta pentru varianta mai puternica, respectiv 3.6 L V6 de 260 CP. Printre alte echipari standard, deja obisnuite pentru modelul Superb, vom intalni cutia automata DSG si, optional, un sistem de tractiune integrala. |
Re: Teaser pentru Skoda Superb Estate
interesant..farurile sunt la fel...sa vedem ce iese
|
wow...se pare ca acum fundul care era punctul slab va arata mai bine
cred ca o sa faca o gramada de vanzare, mai ales pe Germania abia astept sa o vad live |
teaser de parca o asteapta cineva modelul asta !
|
varianta berlina are designul cam ciudat cred ca varianta break va mai salva ceva din design...ar trebui sa iasa ceva frumos tinanc cont ca in concernul VW sunt breakuri reusite in special cele de la Audi..
|
2 Attachment(s)
Arata Superb! Chiar imi place!;)
|
Quote:
|
da e ok,arata bn pt o masina ce genu asta..bn sincer nu stiu daca chiar era necesara..pt ca..nu vad sa fie cu 7 locuri..apoi..portbagajul si la varianta berlina se deschide in 2 moduri..pt o mai buna capacitate de incarcare..poate doar sa aiba portbagajul mai mare..dar oricum si varianta normala il are foarte mare,asa ca..dar ei stiu mai bine!..
|
Spatele e cam cudatel, in rest imi place.
|
strica tot farmecul Superb-ului.. era o masina eleganta, modelul de lux de la Skoda.. si acum o fac break.. well done !!! s-or fi gandit mult ??
|
Quote:
|
probabil se iau si ei dupa mercedes......E class. nereusita miscare
|
Quote:
|
sunt convins ca au calculat mai mult decat mine.. dar cand zic ca l-au sticat, ma refer la faptul ca au stricat imaginea masinii.. sa fim seriosi, break-urile sunt utile dar nu sunt prea populare pt aspectul lor.. nici mie nu-mi plac si eu am break..
evident ca iti poti cumpara sedan-ul, la fel si cand o sa scoata Ferrari primul diesel, o sa poti alege intre un motor pe benzina si unul pe motorina, dar nu o sa insemne ca au facut o alegere buna.. dar asta e parerea mea.. :-) nu cred ca o scada vanzarile la Skoda daca nu-mi place mie.. sau cel putin asa sper.. :-P |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:08. |
- Copyright 2026 4Tuning