![]() |
Alfa Romeo 8c Competizione
13 Attachment(s)
|
Re: Alfa Romeo 8c Competizione
deci daca il scot pe piata asa cum e el in poza... WOW! si nu o zic doar pt ca sunt fan Alfa Romeo dar nu putetzi nega ca nu arata bine si 440 de cai? e de luat in considerare... acuma la ce pret toate astea?
|
Masina este frumoasa,are motor foarte tare.
Am o singura obiectie...parca privita din fata seamana un pic cu Maserati... |
intradevar foarte frumoasa masina.....sunt curios scoru care va fii....
|
Imi place la nebunie spatele...cred ca va fi scumpicica ... iar daca va fi scumpicica un fan al masinilor sport italiene (cu ceva bani) se poate orienta catre Maserati,care nu mai are nevoie de comentarii
|
a...si ce nu imi place mie e luneta aia din spate cum se ridica.....parerea mea....
|
nu cred ca o sa scoata modelul asta.pentru ca or sa faca concurenta la maserati si sunt in acealsi grup industrial.si motorul o sa fie tot de maserati daca o sa vie un v8
|
hmmz... nu imi place genul aceste de deschidere a capotei,spatele nici atat... in rest botul e dragut iar interiorul e super ca la orice alfa :) ... nu cred ca va avea un succes..... motorul suna bine
|
super in final intra in productie:evil_laug la ce motor are:peace:
pacat de deschiderea a capotei sorry nu e pe gustul meu in rest imi place spatele e super iar interiorul:joy: |
Alfa Romeo 8c Competizione
Frumoasa! dar parca mergea putin lucrat la fatza! putzin mai .... altfel! iar despre spate nu mai vb e super !
|
m`am indragostit de mashina :) uitatzi aici si un video cu ea.. ce sunet.. waw!
https://www.youtube.com/watch?v=Fd09A...izione%2Dvideo |
scaglietti .... : /
in ultima vreme toate seamna intre ele .. |
Aflam din presa scrisa de azi ca toate cel 500 de exemplare 8C Competizione programate pentru a fi fabricate au fost deja acontate :D de acum incolo cine vrea una trebuie sa supraliciteze la unul din actualii proprietari
~Nautilus |
mashina de colectie ,, enzo 2 :)
|
chiar old school masinutza.. place
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:45. |
- Copyright 2026 4Tuning