Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Talcioc (https://forum.4tuning.ro/79-talcioc.html)
-   -   vand camera sony (https://forum.4tuning.ro/79-talcioc/139767-vand-camera-sony.html)

soosy 24-08-09 17:38

vand camera sony

3 Attachment(s)
dupa cum scrie si in titlu vand camera video/foto sony dvx 800
16mpx,nou nout(numai ce l-am probat eu)cu toate accesoriile
2 baterii,una reincarcabila si alta cu baterii normale 2AA
display 2.4 inchi
incarcator
blitz exterior
cablu usb
cablu audio video
telecomanda
slot card
husa....
100 eu fix si urgent

soosy 01-09-09 13:33

Re: vand camera sony

sus sus....valabil

soosy 05-09-09 15:42

nimeni nimic?......

tonino22 05-09-09 16:24

zi-mi zi mie,k nu imi dau seama...km din ce an e...si pe ce inregistreaza?pe minidv?card?

ro.maniak 05-09-09 16:38

Scuze ca ma bag in discutie aiurea si nici nu vreau sa iti stric vanzarea, dar nu este un sony veritabil, este o chinezarie, asta in caz ca asa credeai tu, si ca sa nu te injure cineva pe urma. Oricum isi face banii ca este practica, dar nu foarte dotata. Spor la vanzare !

soosy 05-09-09 18:24

Quote:

Originally Posted by tonino22 (Post 2613558)
zi-mi zi mie,k nu imi dau seama...km din ce an e...si pe ce inregistreaza?pe minidv?card?

inregistrarea face pe card SD,sau microd sd cu adaptor.....cat despre performante nu stiu c sa zic prea mult nu l-am folosit,pare ok
eu l-am primit insa am nevoie de bani,si oricum ar fi la cate chestii are eu zic ca merita....daca era ceva extravagant nu va face-ti griji ca sub 200 de eu nu se gaseste

soosy 13-09-09 15:41

4oo lei ultim ultim pret......

silvet 13-09-09 17:29

Alta teapa.

soosy 13-09-09 17:39

Quote:

Originally Posted by silvet (Post 2635914)
Alta teapa.

ce teapa?
aaaaaaaa si nu inteleg daca nu ai oferta sau nimic legat de cumparare atunci care-i faza?!
is satul de acest gen de oameni,daca consideri ca ii teapa atunci treci mai departe si gata,nu intereseaza pe nimeni opinia ta....
nu cumperi si gata dar te bagi aiurea in seama

inca odata rog bagatorii de seama sa se abtina,stiu ca is multi dar asta e,fiti mai civiliza-ti
ce ar fi daca peste tot se gaseste un om de asta mai destept care le stie si le are pe toate?!?!?!/

multumesc

silvet 13-09-09 17:44

O sa-ti trimit un pm cu un link cu o discutie de pe alt forum (pe care nu o pot atasa aici) si dupa aceea tu hotarasti ce ai de facut.

soosy 13-09-09 17:49

Quote:

Originally Posted by silvet (Post 2635950)
O sa-ti trimit un pm cu un link cu o discutie de pe alt forum (pe care nu o pot atasa aici) si dupa aceea tu hotarasti ce ai de facut.

poti sa-mi trimiti orice vrei tu!!!tot ce am scris aici este adevarat,cea ce scrie pe camera si cum este ea,nu am inventat nimic!!
deci na,nu stiu cum sa-ti zic
nu exista nici o teapa,camera este un cadou dar am nevoie de bani
am specificat ce scrie pe ea si atat,nu am inventat sau lipit in plus nimic

ins1dez 14-09-09 03:12

am pus eu linkul

http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=281349

soosy 14-09-09 13:39

Quote:

Originally Posted by ins1dez (Post 2637259)

bun si care va este problema?!.....chiar nu inteleg!!!va repet a fost un cadou iar eu am nevoie de bani,simplu atat
si chari in cazul ca ar fi nu stiu ce replica ok,crede-ti ca un aparat sony se vinde al 100 de eu?voi ati vrea tare stiu insa nu va faceti griji ca inca nu a venit timpul ala
iar la cate chestii are accesorii si ce stie ca filmeaza si face poze are display rotativ si etc etc merita oricand...
deci va rog fara sa va bagati aiurea in seama ca este INUTIL si dovediti ca sunteti niste needucati,va bagat unde nu va este treaba si asa mai departe nu vreu sa jignesc pe nimeni

soosy 17-09-09 16:28

icna un up....hai urgent urgent....veniti cu oferte ceva,se discuta

soosy 24-09-09 22:56

:rolleyes2:?:

All times are GMT +2. The time now is 00:14.

- Copyright 2026 4Tuning