![]() |
Dahlback Golf RSI
6 Attachment(s)
Specifications:
Engine Type: R5, Twin-turbo Displacement cu in (cc): 128 (2110) Power bhp (kW) at RPM: 600-900 bhp depends on the turbo setup Torque lb-ft (Nm) at RPM: 684(928) / 5250 Redline at RPM: 8500 Brakes & Tires Brakes F/R: n.a. Tires F-R: Bridgestone S-02, 285/30 ZR20 Exterior Dimensions & Weight Length × Width × Height in: n.a. Weight lb (kg): 3174 (1440) Performance Acceleration 0-62 mph s: 4.5 Top Speed mph (km/h): 183+ (300+) Fuel Economy EPA city/highway mpg (l/100 km): n.a. (50) Base price: 2000 Volkswagen Golf by Dahlback Racing, Sweden - Approx. $278,182 / 281,210 € (last update: 2/3/2006) .................................................. .................................................. ... |
Re: Dahlback Golf RSI
Rupe toate normele masina asta
parca i turbata :yikes: cred ca cel mai tare golf posibil sau cel putin asa mi se pare mie inca nu mi am revenit dupa ce am vazut filmuletele cu el "" foarte tare frate "":D |
masina asta te chinuie la propriu din cate vad. dar un asa chin mi-as dori si eu. asta este un chin care as vrea sa-l am toata viatza :D
|
am avut niste filmulete cu "masinuta" asta.:giggle: fuge rau de tot:chainsaw:
am ramas TOTAL impresionat! |
incredibil..... : /
ma abtin : / mai cautati masini facute de dahlback .... sunt geniali .. |
1 Attachment(s)
turbata rau.... nu am mai vazut asa ceva ce n-as da sa o conduc
|
hmmm.crek mi-am gasit modelu pt priza de aer
|
super tare masina , una din preferatele mele .rupe aderenta la acceleratii brutale in fiecare treapta viteza. puterea motorului pusa pe asfalt este impresionanta. acelasi lucru se poate vedea si pe www.carpi.ch ( un golf 3 530 cp ).
|
580hp Carpi Volkswagon Golf beats a Porsche 911 GT3, Lamborgini Mercielago and Ferrari F360 Modena around a road race circuit:
http://videos.streetfire.net/search/...8540f6c195.htm |
frumoase accelerari la golful 3
|
Masina are foarte mult potential. Asta e varianta economica, mai e una de 1100 CP. Am un filmulet cu ea, e incredibila. Dahlback dupa mine e cel mai tare tuner pe domeniul VAG, mai tare si decat ABT, MTM etc. Uitati-va pe siteul lor, o sa va convingeti.
|
Acceleration 0-62 mph s: 4.5
R32 varianta HGP sau HPA , 560 de cai , 0-100km/h in 3.2 s ... asa ceva nu ii impresionant ? |
Eu zic ca nu e impresionant cum accelereaza de la o-100 :) impresionant e peste 100km/h. Am vazut ceva filmulet cum depasea ceva mashina pe circuit
incerc sa fac rost de link :) |
|
asa e tristan ... nu is genu de oameni care sunt orbiti de 0-100.... dar am vazut varianta hpa pe circuit si se descurca foarte bine si acolo, referitor la timpi RSI vs HPA nu pot sa ma pronunt
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:33. |
- Copyright 2026 4Tuning