![]() |
Virtual 4tuning Challenge 2006 - Advanced Tuning Car Vote
5 Attachment(s)
In acest topic, toti membrii inscrisi 4tuning vor avea posibilitatea sa se implice ACTIV in concurs, votand masina pe care vor s-o vada modificata la sectiunea ADVANCED TUNING.
sa-i dam drumul la vot ! masinile, in ordine aleatorie: MERCEDES S CLASSE LAMBORGHINI GALARDO FERRARI F450 BMW 6 SERIES COUPE PORCHE 911 TURBO nu uitati, voi hotarati, prin vot, ce masina va fi aleasa pentru a fi modificata la sectiunea ADVANCED TUNING a concursului VIRTUAL 4TUNING CHALLENGE !!! IMPORTANT: POLL-UL DUREAZA DOAR 5 ZILE. VOTATI ! ADVANCED TUNING: 2d, masina modificata aleasa va fi realizata si prezentata din trei unghiuri: 3/4 fata, 3/4 spate si lateral. pozele sunt cu titlu informativ, vom furniza pozele masinii finale votate pt. modificare in concordanta cu cerintele concursului/regulamentului |
Re: Virtual 4tuning Challenge 2006 - Advanced Tuning Car Vote
Salut am votat MERCEDES S CLASS mi-a placut mai mult :) ....la ferrari ,PORCHE,LAMBO ns ce asi putea sa modific ...
|
to mercedes ....
|
Mercedes S Classe
|
eu am votat PORCHE 911 TURBO
|
Votat Porsche! Pentru această categorie ar fi, din punctul meu de vedere, cea mai potrivită, pentru că această categorie a concursului se adresează strict profesioniştilor în virtual tuning. Aceştia trebuie să scoată tot ce e mai bun din maşina aleasă şi eu aş vrea să văd acest Porsche modificat la maxim.
|
Am votat Mercedes...
|
Poreche 8)
|
am votat BMW ! :D
|
am votat porche
|
Porsche 911 !
|
cred ca porsche ar fi cea mai potrivita, dupa parerea mea
|
Mercedes S Classe
|
...desi as fi vrut sa va vad la lucru pe S Class, nici Porsche-ul nu-mi dispace ;)
later edit: ...dar poate castiga S Class-ul !!! :) |
tot porsche...la S classe e mai complicat k e limuzina si prea merge sa o faci sportiva...doar geamuri modificate, jenti, culoare si un pic la caroserie...deci nu e prea spectaculoasa :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:23. |
- Copyright 2026 4Tuning