![]() |
[comercial] cumpar suport motor
6 Attachment(s)
Vreau sa montez pe o delta2 ,un motor de 2.0 turbo , luat de pe o croma si am nevoie de suportul de pe partea dreapta . La croma , prinderea era jos pe lonjeron si mie imi trebuie in sus . Pun cateva poze cu suportul de croma , cu cel original de pe delta 1.6 , si cu ce cred ca s-ar potrivi ,adica unul de pe delta2 2.0 turbo benzina sau diesel . Poate se potrivesc si de pe alte modele , eu altceva n-am gasit , am cautat prin dezmembrari ,iar in magazine n-au nimic pe stoc sa le pot vedea si compara . Va multumesc !
|
Re: cumpar suport motor
Salve, asta vara am avut si eu aceeasi problema - un suport bulibasit la thema mea.
Daca nu m-au ametit astia cu piesele lor, de... Tot ce imi gasisera era un aftermarket-kokofifi, poliuretanic, care venea de la bozgoriland pe o groaza de bani si...pana la urma mi l-a luat si mie un prieten mecanic de la niste dezmembraci de la Valcea. La un pret de nimic. Incearca totusi dezmembrari . ro, publici anunt de cerere de piese - astia cu parcuri de dezmembrari chiar se uita dupa asa ceva, mai ales cei din vestul tarii - mie nu mi-a fost de folos anuntul dar poate ai bafta si a mai fost trasa pe dreapta vreo italianca batrana. Alta idee nu prea am, sincer sa fiu, mai ales ca zici c-ai consultat dezmembracii locali. Bafta cu transplantul ala, poate ne zici si noua ce ai facut. |
Am facut o adaptare intre ciuperca de cauciuc originala a masinii , si supurtul de 2.0 . Acum incerc sa fac un suport de mijloc de la cutie . Dar problema cea mai mare este diferentialul ! Fiind cu autoblocant , este mult mai mare si se propteste in conductele de la caseta de directie .
Intre timp am mai achizitionat una , multumesc lui markiz pt ea https://forum.4tuning.ro/178-lancia/9...-my-delta.html . |
salutare
VAND PIESE LANCIA THEMA stare foarte buna sau piese de schimb tel0722854931 0730465119 [email protected] |
Re: [comercial] cumpar suport motor
salutare,am postat pozele cutiei de viteze si nu numai pe acest site
|
Timoneria o mai ai ?
|
am toata cutia de viteza
intra la auto si altele |
Cine ma poate ajuta cu un piston de croma/thema 2.0 8v turbo ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:14. |
- Copyright 2026 4Tuning