![]() |
Masina mea: Opel Astra F
4 Attachment(s)
Salutare la toata lumea!
Mai pe scurt masina e din 93'.. 60 kW - 82 PS Masina a fost cumparata in urma cu un an. In acest timp nu prea m-am ocupat de ea, dar promit ca ii voi acorda mai multa atentie :D In cele ce urmeaza va voi prezenta un scurt istoric ;) - dupa achizitionare am modificat grila (vezi poza nr1) - rezultatul se poate vedea in poza nr2 - apoi poc! (se mai intampla daca te grabesti si iti franeaza cel din fata ;) ) - radiator nou, faruri, semnalizatoare, spoiler fata, grila (indreptat si montaj l-am facut eu. Dupa cum se poate vedea in poza capota nu e in linie dar s-a rezolvat si problema aia.. Voi revenii cu alte poze... Orice sfaturi sau idei sunt bine venite :D |
Re: Masina mea: Opel Astra F
5 Attachment(s)
alte poze
subu' e magnat 2x300W si statia e de 600W nu da prea bine difu pe usa :sad: |
Nu da, dar nu prea ai ce sa-i faci. Poate doar sa imbraci usa in fibra.
Masina intentionezi sa o inmatriculezi? Pune niste poze pe lumina sa vedem cum arata si cam ce ai vrea sa faci tu cu ea. |
pai nu o voi inmatricula pe RO pentru ca eu sunt in Portugalia... :-)
am comandat faruri angel-eyes de la fk si grila rieger trebuie sa imi ajunga saptamana asta planuri sunt multe dar timpul le rezolva pe toate :D poze voi pune cat de curand |
Quote:
|
1 Attachment(s)
au ajuns si farurile :lol:
|
1 Attachment(s)
salut !
cat ar costa sa trimiti in rom o grila rieger ca asta Attachment 1060910 daca doresti poti lasa mes pe privat |
pai o grila ca aia imi va ajunge saptamana vitoare si atunci o sa astiu exact pretul pt ca nu ma retin cat era (pana in 60e parca)
si chestia e ca nu stiu cum se face cu posta, dar eu cand am trimis in ro cate ceva am trimis printr-o agentie de turism si plateam 3e pe kg ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 14:41. |
- Copyright 2026 4Tuning