![]() |
Tuning GAMES
Aici spuneti ce jocuri stiti cu tuning ! As vrea sa vad care este si cel mai bun ! incep Eu :
- NFS Underground1 - NFS Underground2 - NFS Most Wanted - Juiced - SRS - Street Legal - Tricked N Tuned - LA Rush ** NEW - Midnight OUTLAW : Illegal Drag - American HOT ROD - ** CRASHDAY ** |
Re: Tuning GAMES
dupa parerea mea cam astea ar fi :
- NFS Underground 2 - NFS Undeground 1 - Most Wanted - SRS - Juiced - Street Legal - Tricked N Tuned - LA Rush ** NEW - Midnight OUTLAW : Illegal Drag - American HOT ROD - ** CRASHDAY ** |
la ora actuala cred k MW e cel mai reushit dupa care underG 2 si 1
|
Psycho => mie nu mi se pare prea reusit mw : masini exotice ( GALLARDO , MURICELAGO , SLR ,CARRERA . GT40 ) *mie nu-mi plac exoticele* , la capitolul features au disparut SPONSORII :(( , REVISTELE SI DVDurile. LA modurile de jucat au disparut Drifturile si FREERoaming-ul. La capitolul tuning : NU sunt posibilitati de ati face tu un bodykit si ai sanse mari sa te intalnesti la start cu o masina ca a ta (cu body ca al tau) , au disparut nidraulicele , au disparut sistemele audio , au disparut usile scissor , DAR a aparut POLITIA un condiment bine venit dar care nu inlocuieste cele mentionate. NOTA MEA : 8.80 ( ajuta grafica,soundul , in afara de soundtrack , gameplayul si cam atat ) . Totul depinde de fiecare persoana in parte :) .
|
de departe MW !!!!
|
Juiced... de la ce oare vine nm meu??? :D
|
MW e la o distanta mult prea mare de oricare dintre celelalte....
Cred ca nu se poate compara cu ele....deja vorbim de alta generatie...una mult superioara celor de pana acum...:) |
underground 2 din motive bine intemeiate :arrow:
1 ca am avut placerea de al termina :dance: 2 mi-au placut bolizi :peace: 3 tuning-ul la masini era exceptional si diversificat si faza cu hidraulice :rockon: |
am votat nfs underground 1 ... pare cel mai complex in tuning
|
ai uitat Gran Turismo 4(joc de tuning) care e cu mult in fata.
Dintre acelea Street Legal si Juiced sunt cele mai tari. Cel mai complex in tuning dintre cele mentionate in poll e Street Legal. Acolo tu iti asamblezi motorul. Componentele aerodinamice nu sunt la fel de multe ca in NFS dar in rest e cu mult mai avansat ca si NFS. |
MW e un esec total....
in afara graficii si sound-ului nu are nimic bun ce naiba,politia aia e trasa de par rau de tot,la modul exagerat... da-o incolo de treaba,a ajuns masina sa puna frana singura:evil: Underground 2 e cel mai complex,cel mai jmecher,yo unu n-am mai vazut dyno si in alt joc(exclud celelalte jocuri enumerate) Nush ce v-o place MW asa de mult,au disparut si provocarile stradale,prepararea masinii consta in proportie de 10% fata de U2 MW e de ***........:rolleyes2 |
GabiByte nu am pus granturismo4 pt ca eu nu am vazut varianta pt PC ! Am votat NFS Undeground 2 pt ca e , nu stiu , mai frumos :-D , ce sa mai zic , daca nu stiti vreun joc spuneti-mi si poate va voi ajuta cu un scurt review .
|
tuning nu e styling
deci mw cade la capitolul tuning..ai niste setari pe care la mai faci, dar superficial UG2 e primul, UG1, si urmeaza porsche in juiced ce modificari la setarile motorului exista, suspensii, etc iar la capitolul de control al fine-tuning-ului performantelor, exista live for speed, GTR...nu stiu ce e cu gt legends printre antici avem viper racing, sportscars gt |
Pai atunci Street Legal ramane cel mai tare.
Si live for speed a auzit ca e foarte misto. |
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 15:08. |
- Copyright 2025 4Tuning