![]() |
Putin ajutor va rog
Anainte de a face vre-o prostie,am nevoie de niste sfaturi: vreau sa schimb -portfuzeta cea cu 3 prezoane si sa pun de papuc cu 5,este posibil sa schimb si planetarele?sau sa am surpriza sa nu sa potiveasca deloc.scuze daca am gresit la exprimare.astept sfaturi,multumesc anticipat.
|
Re: Putin ajutor va rog
eu stiam ca merg cele de R18 cu 4 prezoane... de papuc "normal" a-r trebui sa mearga la fix si fara mari probleme
|
si daca bagi de papuc..ce jante ii pui...tot pe alea de la papuc???...mai bine baga cu 4 prezoane de la r18...sunt o sumedenie de modele de jante care s epotrivesc;)
|
5
depinde d c distantza snt 5*100si cat snt la papuc? snt si cu 5 prezoane multe modele frumoase, dar un pik mai scumpe.
|
Normal ca nu o sa le pun pe alea de papuc,ca nu ma apuc sa le schimb degeaba si alea cu 4 prezoane deja au devenit comune.Parerea mea e ca merita sa ancerc "dar" anaite de asta vreau niste sfaturi,chiar nu a ancercat nimeni? Merg?Tre sa schimb planetarele?Dar cred ca am sa merg la magazin sa le compar.Si cred ca sunt 5*100.
|
Chiar nu poate nimeni sa ma ajute?Un detaliu,ceva?
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:45. |
- Copyright 2026 4Tuning