![]() |
Campionatul European de Drift "King of Europe" in România! 19-20 Septembrie 2009
Descrierea evenimentului e următoarea:
Campionatul European de Drift "King of Europe" in Romania ! link: https://forum.4tuning.ro/608-campiona...e-romania.html Un eveniment oferit de Asociatia Romana de Tuning Auto (A.R.T.A.) impreuna cu 4tuning & KOE. Pentru prima data in Romania Competitia Internationala de Drift King of Europe : Etapa oficiala: 19-20 Septembrie 2009 - POLUS - CLUJ Eveniment ISTORIC pentru Romania, primul eveniment international de profil intre granitele tarii noastre. Licenta pentru Romania a fost obtinuta de Asociatia Romana de Tuning Auto (A.R.T.A.) in urma evenimentului 4TuningFESTIVAL 2008, cand conducerea KOE a fost prezenta in Romania. Suntem mandri ca putem oferi cel mai mare spectacol automobilistic al anului, un regal al indemanarii la volan, un eveniment la care vor fi prezenti cei mai buni drifteri din Europa. Peste 30 de concurenti din Franta, Ungaria, Grecia, Bulgaria, Austria, Serbia, Polonia, Spania, Rusia si Moldova sunt anuntati pana acum. SUPEREVENIMENT! Best Car Best Exterior Best Interior Best DemoCar si alte premii noi, sau consacrate, precum Best Autohtona, etc... Pe langa competitia de drift, vor fi prezente in cadrul expozitiei cele mai frumoase masini modificate din Romania. CNCA (SQ League, SPL Challenge si Trofeul Pasionatului) SQ League - Calitate sonora la superlativ SPL Challenge - Presiune sonora in exces Trofeul Pasionatului - Punctul optim de contact cu lumea Car Audio Datorita numarului mare de audiofili din Romania, la Car - Audio nu se va limita numarul de inscrieri. EXPO: TUNING PERFORMANCE CAR-AUDIO AFTERMARKET Până acum din Bacău suntem 3 oameni care mergem, cine vrea să meargă sau e interesat de idee e liber să posteze aici. |
Re: Discuţii Campionatul European de Drift "King of Europe" in România! 19-20 Septemb
Sunt 340 de km până acolo, eu îi fac în vreo 4 ore, prin Piatra-Bicaz-Chei-Sovata-Tg Mureş-Cluj.
Cam 50-60 de litri de gaz dus-întors se consumă, adică vreo 2 mill de maşină, noi o să mergem 4 în maşină, ar fi vreo 50 de lei drumul. Dacă se rămâne peste noapte şi aveţi nevoie, am să caut cazare pe acolo, prieteni avem :) |
Re: Discuţii Campionatul European de Drift "King of Europe" in România! 19-20 Septemb
se merge, am vb ieri seara cu mai multi printre care sageata(logic)alexxx mihai de la skoda si sa vedem care se mai aduna....
|
Bun, super, o să mergem împreună şi cu băieţii de la Piatra şi Roman, ne întâlnim cu ei la Piatra, cel mai probabil, deci o să fie ok :)
|
super smecher tare is curios cati mergem pana la urma dar asta ramane de vazut pana atunci sanatate la gaini si lumina`n beci sa fie!
|
Plecare la King of Europe - https://forum.4tuning.ro/347-piatra-n...of-europe.html
|
Quote:
|
Sigur, cu cât mai mulţi cu atât mai mare distracţia :)
|
in final care a mers ?
|
deja discutiile dupa show au fost purtate. cine era curios cum e trebuia sa vina. se anunta 100 si merg 4. bun asa.
|
pai eu stiu ca asa se intampla de fiecare data. tocmai de aceea eu la toate evenmentele zic ca nu vin. daca e sa reusesc sa apar...surpriza :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:38. |
- Copyright 2026 4Tuning