Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Machete din carton... (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/13933-machete-carton.html)

cata_tm 05-03-06 00:55

Machete din carton...

asta e un motor la care lucrez de o luna, si azi l-am terminat. tin sa precizez ca e facut din hartie. scuterul alb negru a fost primul.. si am zis sa nu stric tusul degeaba, de aia e asa sec....
cei care aveti fisiere cu format de 3d studio max, va rog trimiteti un pm, sa va dau id de mess... i really need it. orice: case, avioane, animale, numai sa aiba format de 3d studio max. (please pm, am nevoie de chestiile astea)

profit de ocazie sa fac o propunere: eu personal sunt abia la inceput cu zmodeler, 3d max, etc. cei care aveti experienta, ma gandeam daca ati putea face masini de pe 4tuning in 3d, si apoi, le fac din hartie.. eu cred ca ar fi bestial. astept opinii.

ms, si astept pareri !!!

acum am "in lucru", un subaru...:shock: :shock:

cata_tm 05-03-06 01:07

Re: asta am facut de o luna... ce credeti ???

4 Attachment(s)
si pozele...

cata_tm 05-03-06 01:11

5 Attachment(s)
... next, ca nu le pot posta pe toate intr-un post

Alex2Fast4U 05-03-06 01:27

Bah.. da-i foarte tare frate... (Carcotasii)

Chiar imi place ce ai facut... arata destul de bine "machetele" tale.. uite.. te ajut shi eu cu niste masinutze in 3d max... vorbim pe YM!

Ciro_zel 05-03-06 01:41

Re: Bah.. da-i foarte tare frate... (Carcotasii)

Frumos frumos , dar e o gramada de munca :(

Psycho 05-03-06 04:26

io nu inteleg ce e asta :confused:

Ciro_zel 05-03-06 04:44

Quote:

Originally Posted by Psycho
io nu inteleg ce e asta :confused:

Machete din "hertie" domne' :D

Psycho 05-03-06 04:59

io din hartie shtiu sa fac doar avioane .. eshti nebun serios ... ciudata pasiune .. le aveam si eu cu machete ... da nu cred k ash putea avea asemenea rabdare .. k tine sa fac din hartie .. mie in afara de avionae .. cum ziceam mai sus si pocnitori d`alea nu shtiu sa fac nimik .. a ba da .. si ghemotoace de hartie ... :) ... nici macar lebada nu shtiu sa fac :)

Skillzu 05-03-06 09:52

WHOA!!!super tare!!!bravo!:woowoo:

GolfuletzS 05-03-06 09:56

cum ai rabdare sa faci asa ceva :confused:

e super migaloasa treaba :D

ps: am vazut acolo lateral de subaru :P o sa fie toata ? :)

Eugen_TL 05-03-06 11:42

oaaaau !!!!!!!!1 n-am cuvinte omule... BV BV BV super idee,super rabdare....super super.... astept sa vad si alte lucrari ! mult noroc BV

cata_tm 05-03-06 11:49

multumesc pentru aprecieri, sunt foarte incurajatoare...
va fi terminat si subaru, sa vad cum fac sa pun o poza si din interior, pt ca are si roll cage, si centuri la scaune...

inca o data multumesc pentru aprecieri, deja, cativa binevoitori mi-au trimis fisierele de care va ziceam. care mai aveti, trimiteti va rog...sau macar un id de mess.

multumesc inca o data

cata_tm 05-03-06 11:59

1 Attachment(s)
si ma gandeam, daca nu deranjez pe nimeni, sa postez o poza si cu sculele oarecum necesare, poate mai apar adepti...

SHOGUN-A8 05-03-06 13:34

Sunt tari de tot machetele....cred ca ai o vointa de fier....:|...iti trebuie foarte multa rabdare pentru a face asa ceva...
Bafta in continuare....u'll need it..:P

d3vilish_lips 05-03-06 13:39

....vai doamne da atceva mai faci in afara de machete la kat timp tre sa iti ia ? :-??....orikum foarte tari ....intereseazate poate ajungi si u pri cartea recordurilor ceva sau makar la tv :D k pana aku nu am auzit si nu am vazut la nimeni....:)

All times are GMT +2. The time now is 11:40.

- Copyright 2025 4Tuning